Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și SCM U Craiova debutează în lupta pentru locurile 7-10 cu un duel direct

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.03.2017

Faza secundă din sezonul regulat a Ligii Naționale de Baschet Masculin începe pentru BC Mureș Târgu Mureș și SCM Universitatea Craiova cu un duel direct în lupta pentru locurile 7-10. Disputa este programată sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 19:30 în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, fiind singurul joc netelivizat al rundei. 

BC Mureș a terminat prima fază a sezonului regulat pe locul 7 cu un bilanț de 8 meciuri câștigate și 10 pierdute, începând astfel lupta pentru locurile 7-10 de pe cea mai bună poziție. De cealaltă parte, doljenii au încheiat pe 10 cu doar 4 meciuri câștigate, având 14 înfrângeri, pornind astfel ultima în această luptă. 

În ultima etapă a sezonului regulat, finalista din acest an a Cupei României a obținut o victorie categorică în fața celor de la BCM U Pitești, scor final 93-77, în timp ce Craiova a produs surpriza, reușind să învingă în propriul fief pe ocupanta locului secund, Steaua CSM EximBank București, scor final 81-79. 

Din punct de vedere al jocurilor directe, BC Mureș și SCM U Craiova s-au întâlnit până în prezent de 28 de ori, timp în care ardelenii și-au adjudecat 19 partide, în timp ce oltenii s-au impus de 9 ori. În actuala ediție de campionat, fiecare dintre cele două echipe a câștigat pe teren propriu, BC Mureș acasă cu 82-65, respectiv SCM U Craiova în Bănie cu 91-72. 

Jocul care va fi găzduit de Sala Sporturilor din Târgu Mureș va fi arbitrat de o brigadă formată din Bogdan Podar, Dragoș Nicolae și Istvan Bertalan, în timp ce comisar din partea FRB va fi Raduly Zoltan. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!