Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și Steaua CSM dispută miercuri (27.01) restanța din etapa a 6-a a LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.01.2016

BC Mureș și Steaua CSM EximBank se întâlnesc pentru a doua oară în mai puțin de 5 zile. Cele două echipe vor disputa în Ardeal restanța din etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce weekend s-au întâlnit la București în aceiași competiția.

Întâlnirea de la Târgu Mureș pune față în față două echipe cu stări de spirit diferite. BC Mureș a câștigat 2 partide la rând în LNBM, una chiar în fața Stelei și în plus a reușit și accederea în Final Four-ul Cupei României. De cealaltă parte, Steaua pare să sufere în acest debut de an. Formația militară a câștigat o singură partidă din ultimele 5 disputate și a ratat calificare la turneul final al Cupei României după ce a fost învinsă în dublă manșă de CSM CSU Oradea.

Ultima partidă dintre cele două echipe a avut un final pe muchie de cuțit. Marko Marinovic a avut șansa de a egala în ultimele secunde, însă a ratat o liberă și astfel a permis lui BC Mureș să se impună la limită, 78-77. La meciul din capitală, Goran Martinic a fost magistral cu 24 de puncte (6x3 puncte), 3 recuperări și 3 pase decisive. Nikola Malesevic de la Steaua a încercat să țină ritmul cu Martinic și a acumulat 22 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

Din 2009 și până în prezent, BC Mureș și Steaua CSM EximBank s-au întâlnit de 20 de ori. Palmaresul dintre cele două formații este unul strâns, mureșenii având 11 victorii, iar militarii 9.

Partida dintre BC Mureș și Steaua CSM EximBank este programată miercuri (27.01) cu începere de la ora 20:00 la Sala Sporturilor Târgu Mureș și va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Grigoraș, Bogdan Podar și Istvan Bertalan.

foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!