Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș Târgu Mureș dispune de Steaua CSM București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș a bifat a 4-a victorie consecutivă în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet masculin. Alb-albaștri s-au impus pe terenul Stelei București într-o manieră categorică, scor 90-71, dobândind astfel avantajul terenului propriu în semifinală. Pe sferturi s-a conesmnat 27-14, 20-19, 15-26, 28-12 în favoarea mureșenilor.

Cel mai bun jucător din tabăra învingătorilor a fost Martinic cu 21 de puncte și 10 pase decisive urmat de Gajovic autor a 20 de puncte și 9 recuperări respectiv Barro cu 19 puncte și 8 recuperări. De la bucureșteni Troupe a avut 18 puncte, în timp ce Barac, Amis și Marinovic au contribuit cu câte 10 puncte fiecare.

Meciul doi se va defășura vineri, cu începere de la orele 18:00.

Vom reveni cu detalii!

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Victorie mare si foarte importanta a noastră! Hai BC MUREȘ! Huj huj hajrá!

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Bravo Mureș
    ....dar cred ca Steaua nu e Craiova! Sau....poate doar la rezultate contra Muresului!
    Nu, glumesc, ..... ceea ce m ar deranja ar fi faptul ca ar da apa la moara unor rau_intenționați ca Toma de la Craiova, care și ar rupe tricoul în direct urland: " ....Pai vedeți!!!! Au bătut echipe mult mai TITRATE ca noi.....!"

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Bravo arbitrii
    In sfarsit un arbitraj corect. Ciulin a fluierat impecabil. BC Mures s-a bazat pe aruncarile de 3 puncte dar nu cred ca le va iesi si in urmatoarele meciuri doar cu treite.

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Stefi-OR :

    Felicitari BCM
    Felicitari echipei din Tg. Mures! Hhh!!!

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    E bine!
    Sintem in grafic! Acum imi aduc aminte de toti circotasii care de-a lungul sezonului au comentat mereu ba ca n-avem bani, ba ca sint restante si jucatorii nu vor sa joace, ba ca ne desfiintam, ba ca avem jucatoei individualisti care joaca doar pentru statistica(Mohamed si Martinic-21 pct si 10 pase decisive) Sincer mi-as dori mereu la Tg Mures jucatori individualsti de valoarea lui Mohamed si Martinic. Gajovic a avut puterea sa treaca peste sezonul regulat si a redevenit pistolarul de care are atita nevoie echipa Doua cuvinte si despre Fraseniuc un jucator fundamental pt echipa, ambitios, bataios care face bine si faza de aparare si de atac. E adevarat, am cistigat o batalie nu si razboiul, putem inca sa pierdem calificarea dar oricum raminem o echipa frumoasa! Felicitari si pt Barni si George!

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Mohammed
    Mi s-a parut ca fara Al Hadji, muresenii au reusit un joc colectiv excelent. Chiar si Martinic a fost preocupat de a pasa coechipirilor liberi. Felicitari muresenilor !

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    @Mickeymousw
    Echipa noastră NU sa bazat pe aruncarile de 3 puncte! Sa bazat in primul rand pe o apărare agresivă si aproape perfectă, pe un joc colectiv cu multe pase, si, bineînțeles, cand au ramas liberi la 3 pcte au executat

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Alhadji
    Si Martinic este destul de egoist de felul lui dar stie si sa fie un adevarat PG daca vrea si azi a dovedit din plin asta. Cat despre Alhadji poate ca cu ocazia asta a invatat sa nu mai forteze daca nu este cazul si atunci va fi perfect. Azi a castigat ECHIPA deoarece fiecare jucator-si-a facut treaba si si-a adus aportul la victorie. Sper sa ramanemcu picioarele pe pamant si sa pregatim cat mai bine meciul de vineri.

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    D-le comentator de la jiji tv!
    Mareks Jurevicius nu e lituanian! E leton! E o mica mare diferenta! Inteleg ca gresesti o data dar voi tot meciul l-ati facut lituanian!

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tme
    strici orzul pe gaste :)

    cu 8 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!