Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara continuă seria deplasărilor

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.02.2012

Baschet Club Timișoara a început la finele săptămânii trecute seria deplasărilor care o poartă prin toată țara dar și prin străinătate.

Pe 17 și 18 februarie, echipa lui Predrag Badnjarevic a fost prezentă la București pentru turneul final al Cupei României la baschet masculin. Acolo unde Leii din Banat au obținut locul 2, un rezultat dezamăgitor pentru așteptările conducerii clubului dar și a unei părți a fanilor.

A urmat deplasarea din Israel, privită și tratată ca o povară în condițiile în care patru jucători și antrenorul principal au rămas la Timișoara. Alb-violeții s-au întors cu o înfrângere de la meciul susținut pe 22 februarie.

Seria continuă sâmbătă (25.02), cu meciul de la Oradea, pentru ca apoi Timișoara să joace ultimul meci în deplasare din Liga Balcanică, pe 28 februarie, împotriva lui Torus Skopje.

La întoarcerea din Macedonia, Popescu&co se vor deplasa la Mediaș, pentru un adevărat derby al actualului sezon baschetbalistic din România. Rezultă astfel o serie de cinci deplasări succesive, cu șase meciuri jucate în altă parte decât Sala Constantin Jude. Se adaugă particularitatea fiecărei competiții în parte (Cupa României, Divizia A, BIBL), miza și desigur interesul manifestat în fiecare competiție și meci în parte.

Seria se va opri aici, întrucât pe 6 și 9 martie, BC Timișoara primește vizita lui Mornar Bar (ultimul meci din BIBL) respectiv a lui BC Miercurea Ciuc.

De notat că în perioada 17 februarie - 24 martie, BC Timișoara nu are pauză mai mare de trei zile între meciuri și susține un număr total de 13 meciuri.

Actualmente Leii din Banat se situează pe locul al 3-lea în Divizia A masculin, cu un bilanț de 15-3 și au șanse minime de a avansa în playoff-ul Ligii Balcanice, unde echipa are 3-5.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!