Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Olimpic Baia Mare și BC CSU Sibiu, la prima confruntare în LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.12.2016

 

Etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează prima confruntare dintre nou-promovata BCM Olimpic Baia Mare și BC CSU Sibiu. Meciul se joacă vineri, 2 decembrie, de la ora 18, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

BCM Olimpic Baia Mare va avea parte de o confruntare dificilă, pe teren propriu. Băimărenii vin după cinci înfrângeri consecutive, ba mai mult au obținut un singur rezultat pozitiv în campionat din nouă partide disputate până acum.

În schimb, sibienii traversează un parcurs bun în momentul de față. Jucătorii lui Dan Fleșeriu ocupă locul trei în campionat și fac deplasarea la Baia Mare după patru meciuri câștigate la rând.  Victoriile obținute în deplasare la Târgu Mureș și Galați le-au ridicat moralul galben-albaștrilor, care pleacă cu prima șansă în disputa de mâine.

În etapa precedentă, BCM Olimpic Baia Mare a pierdut acasă, cu CS Phoenix Galați, scor 71-81. De partea cealaltă, BC CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu în fața celor de la BC SCM Timișoara, scor 80-77.

Partida dintre BCM Olimpic Baia Mare și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de Alin Faur, Amalia Marchiș și Sorin Drugău. Meciul nu va fi televizat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!