Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești pierde pentru a 7-a oară în propriul fief

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.02.2012

BCM U Pitești a suferit cea de-a 10-a înfrângere stagională în Divizia A. Formația pregătită de către Tudor Costescu a cedat, în propriul fief, meciul disputat împotriva lui CSM București. Rezultatul final al partidei a fost de 77-84.

În urma acestui rezultat argeșenii au un bilanț general de 10 victorii și tot atâtea înfrângeri. Prin prisma acestuia proaspăt câștigătoarea Cupei României se clasează pe poziția a 10-a în Divizia A și se îndepărtează de ultimul loc (8) care asigură participarea în playoff.

Vujacic&co au suferit cea de-a 7-a înfrângere pe teren propriu în actuala ediție de campionat. De notat că ageșenii au doar trei succese în fața propriilor susținători. În aceste condiții șansele de accedere în playoff scad simțitor.

Acest lucru este amplificat și de faptul că în urma eșecului suferit pe mâna lui CSM București devine limpede că o eventuală egalitate cu această formația i-ar oferi avantaj trupei lui Hristu Șapera.

De asemenea, între echipele cu care Piteștiul se luptă pentru un loc din playoff, CSU Sibiu are în mod evident acest avantaj datorită victoriei mai consistente în meciurile directe. Înaintea jocurilor retur cu Rovinari, Mureș și Ploiești, echipa lui Costescu este dezavantajată. Singura formație direct angreantă în lupta pentru calificare, înaintea jocului retur, care nu are avantaj în fața Piteștiului este Oradea.

De notat că BCM U Pitești și-a văzut întreruptă seria de cinci victorii consecutive în toate competițiile (patru dintre ele obținute în afara Piteștiului).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!