Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești poate termina sezonul, joi, la Constanța

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.04.2013

Sala Sporturilor Tomis
joi, 18 aprilie, ora 18
 0 Fișa meciului  2

BCM U Pitești și Farul Constanța se întâlnesc joi, 18 aprilie, în cel de-al treilea meci al seriei din PlayOut dintre cele două echipe. Argeșenii conduc cu 2 – 0 la general, iar meciurile 3 și 4 (dacă va fi cazul) vor avea loc la Constanța. Meciul de joi va începe la ora 18.

Piteștiul a terminat pe locul 11 sezonul regulat al LNBM, în timp ce constănțenii pe 14, cele două formații împărțindu-și victoriile în confruntările directe.

În PlayOut lucrurile au stat, până acum, puțin diferit. Argeșenii au câștigat categoric primul meci, scor 89 – 67, și s-a impus și în meciul doi, 78 – 74, dar la capătul unei partide mult mai echilibrate. Mult mai important pentru Pitești a fost însă accidentarea lui Marcel Jones.

Până la ora publicării acestui articol FRBaschet nu a anunțat brigada de arbitrii ai partidei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!