Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești se impune fără emoții în fața lui Athletic Constanța

BCM U Pitești se impune fără emoții în fața lui Athletic Constanța

BCM U Pitești și-a respectat statutul în primul meci din cadrul turneului 7 din LNBM, de la Voluntari. Echipa din Trivale a trecut clar de Athletic Constanța, cu scorul de 86-66 , într-un meci desfășurat astăzi, 6 februarie, în Sala Gabriela Szabo.

Echipele de start:

Pitești: Voinescu, Jeremic, Gajovic, Bishop și Jevtovic
Constanța: Mâinea, Schneider, Chițu, Orbeanu și Lazăr

Partida a avut un start echilibrat și la jumătatea actului inaugural scorul era egal, 8-8. A venit un parțial de 14-2  pentru BCM U Pitești, care prelua frâiele partidei. Schneider a fost ultimul marcator al primelor 10 minute de joc, la finalul cărora scorul era 22-13 pentru echipa condusă de Tudor Costescu. Constanța a început mai bine sfertul secund și venea la doar două posesii în spatele adversarului, după o triplă a aceluiași Schnedier. Nu a durat mult până când piteștenii și-au refăcut avantajul, format din două cifre, care avea să se păstreze până la pauză, când se consemna scorul de 44-34.

Repriza secundă a fost deschisă mai bine tot de piteșteni, care după nici patru minute scurse din sfertul trei au dus scorul la 53-36. Goran Gajovic a marcat 5 puncte din cele 9 ale parțialului argeșenilor. Constanța a solicitat imediat timp de odihnă. BCM U Pitești a rămas în controlul partidei și și-a mărit avantajul. Actul decisiv pornea de la 67-49 pentru gruparea din Trivale. Ultimele 10 minute de joc au fost fără istoric. BCM U Pitești a dus ecartul la peste 20 de lungimi și soarta meciului a fost clară. Scor final 86-66.

Nikola Jevtovic a fost omul meciului cu 13 puncte și 9 recuperări. Pitești a avut alți patru jucători în double-digits: Uță – 12 puncte, Măciucă – 11, Voinescu – 10 și Bishop – 10.

Siler Schneider a fost vioara întâi de la Athletic cu 30 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Mario Lazăr a terminat cu 12 puncte și 9 recuperări.

foto: BC Athletic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!