Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BIBL. BC Timişoara primeşte vizita echipei OKK Belgrad

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.11.2011

BC Timişoara se pregăteşte pentru un nou duel în Liga Balcanică. Alb-violeţii vor da piept cu sârbii de la OKK Belgrad în al treilea meci al timişorenilor în grupa A. Partida cu OKK este însă, oficial, un meci care contează pentru prima etapă a grupei, însă a fost amânat la vremea respectivă.

Mai citi și:
Zlatko Jovanovic: "Echipa din Belgrad are un atac foarte bun, dar îşi neglijează apărarea"
Predrag Badnjarevic: "OKK are multe individualităţi, dar suferă puţin la jocul de echipă"

După două eşecuri în ultimele secunde, cu Rilski şi Torus Skopje, alb-violeţii îşi pun speranţe într-o primă victorie în BIBL pe teren propriu şi vor să o răpună marţi pe OKK Belgrad. Trupa din capitala Serbiei este însă o echipă puternică, la care evoluează mulţi jucători sârbi care nu au prins loturile marilor echipe din ţară sau din afară. Aşadar, un fel de mini-selecţionată de jucători buni. OKK a încheiat sezonul trecut pe locul 7, iar în acest moment, are 3 victorii şi o singură înfrângere în liga sârbă. În schimb, în Liga Balcanică au pierdut singurul joc disputat, cu Galil Gilboa.

Bănăţenii sunt lideri în campionat, după ce au făcut rocada în weekend cu Gaz Metan. Alb-violeţii spun că OKK Belgrad are mulţi jucători buni, dar care nu se leagă neapărat ca o echipă sudată şi puternică. Trupa lui Predrag Badnjarevic va încerca să speculeze tocmai acest lucru. În plus, Zlatko Jovanovic spune că sârbii sunt preocupaţi în special de atac şi nu pun prea mult accent pe defensivă.

Sârbi au încercat să rezolve problema omogenităţii şi au fost plecaţi într-un stagiu de pregătire în China, motiv pentru care au amânat atât jocul din Liga Balcanică cu Timişoara, dar şi câteva jocuri de campionat. Rămâne de văzut cât de bine s-au închegat sârbii, cum vor evolua în duelurile unu la unu cu timişorenii şi dacă gazdele au învăţat în sfârşit ceva din cele două eşecuri "la mustaţă" din precedentele partide din Liga Balcanică.

Partida va avea loc marţi, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!