Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BIBL. Predrag Badnjarevic: "OKK are multe individualităţi, dar suferă puţin la jocul de echipă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.11.2011

BC Timişoara se află în căutarea primei victorii

Marţi seară, 15.11, de la orele 18:00 la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara formaţia locală va încerca să obţină prima victorie în Liga Balcanică. Elevii lui Predrag Badnjarevic vor întâlni în cadrul etapei a 3-a pe OKK Belgrad, iar partida va fi transmisă în direct de către postul TVR 3.

Într-o declaraţie acordată înaintea partidei tehnicianul echipei gazdă este de părere că sârbii sunt o echipă foarte bună din punct de vedere individual însă suferă la capitolul joc în echipă. Badnjarevic este sigur că BC Timişoara va arăta cu totul alt joc faţă de prestaţia din etapa trecută.

I-am văzut într-un meci de acum două zile. Sunt o echipă foarte bună. Individual sunt foarte buni. Au câţiva jucători cu mare experienţă care au jucat şi în cupele europene. Nu sunt însă într-o formă foarte bună ca şi echipă. Va fi un meci foarte dificil, dar noi vom arăta cu totul altfel faţă de celelalte două jocuri din Liga Balcanică.

Antrenorul principal al bănăţenilor este de părere că adversarii "nu sunt o echipă de pe altă planetă", iar dacă jucătorii săi "vor juca foarte serios" la final BC Timişoara va înregistra un rezultat pozitiv.

Chiar dacă Liga Balcanică nu este principalul nostru obiectiv, vom încerca să câştigăm fiecare meci. Dacă vom juca foarte serios putem învinge. OKK este o echipă de bătut, dar totul depinde doar de noi. Nu sunt o echipă de pe o altă planetă. Joacă un baschet solid, dar putem să îi învingem. Trebuie să jucăm ceea ce ştim şi să fim profesionişti pe teren, indiferent de adversar.

OKK Belgrad are un singur meci disputat în Liga Balcanică, un eşec înregistrat în faţa singurei echipe din Israel, BC Galil Gilboa.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!