Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu a suferit o nouă accidentare la spate: „Plânge, nu poate să pună piciorul, nu poate să îl atingă”

Bobe Nicolescu a suferit o nouă accidentare la spate: „Plânge, nu poate să pună piciorul, nu poate să îl atingă”

Bobe Nicolescu a revenit pe parchet după o pauză de mai bine de două luni prilejuite de accidentarea suferită la spate, chiar în partida câștigată de CSM CSU Oradea în fața celor de la U-BT Cluj, scor 82-74, în etapa a X-a din LNBM – Grupa Valorică A.  

Internaționalul român a jucat 9:08 minute, timp în care a adunat 3 puncte, 2 recuperări, 1/3 din acțiune și un turnover.

Sportivul român a suferit însă o nouă accidentare. Din primele informații obținute de baschet.ro, Bobe a suferit o recidivă la spate.

Accidentarea lui Bobe a fost confirmată și de antrenorul Cristian Achim la sfârșitul partidei:

„Din păcate… suntem într-un mare semn de întrebare cu el, acum, în acest moment. A intrat exceptional de bine în meci, este un jucător pe care eu îl apreciez extrem de mult, un jucător care ne ajută nu datorită vârstei de U23, ci și ca jucător român foarte foarte mult. Din păcate, la cum a intrat acum, după o pauză de două luni, mă rog să nu fie ceva foarte, foarte grav de el”

Achim a explicat importanța pe care o are Bobe Nicolescu în vestiarul Oradiei:

„Plânge, nu poate să  calce pe picior deloc, e la modul ăsta. Nu poate să pună piciorul, nu poate să îl atingă. Eu bănuiesc ce este, dar aș spera din tot sufletul să nu fie așa. Pe lângă faptul că ne ajută, este un băiat cu totul și cu totul deosebit și un jucător foarte bun. Dacă este sănătos, cu siguranță va juca”

Bobe a mai jucat într-o singură partidă în actuala stagiune din LNBM, în chiar runda de debut cu CSA Steaua. Rămâne de văzut dacă accidentarea este atât de gravă precum o arată primele date.

*foto: Roby Boros/ facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!