Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Ne trebuie neapărat această victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
25.11.2016

Baschetbalistul lui CSU Sibiu, Bogdan Popescu, a oferit o declarație înaintea meciului pe care echipa sa îl joacă în compania celor de la BC SCM Timișoara, în această seară.

Fost jucător al celor de la Timișoara, Bogdan Popescu spune că formația de pe Bega rămâne specială pentru el, dar acum își dorește o victorie cu echipa sa, BC CSU Sibiu.

„Va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe puternice, pe care o respectăm, dar ne dorim foarte mult victoria, mai ales că jucăm pe teren propriu și pentru că este cu o contracandidată pentru locurile 1-6. Timișoara are un loc aparte în inima mea și așa va rămâne, dar asta nu schimbă cu nimic  faptul că vreau să câștig meciul cu echipa mea, echipa   Sibiului. Ne trebuie neapărat această victorie și vrem să câștigăm meciul acesta”, a spus Bogdan Popescu.

BC CSU Sibiu primește vizita lui BC SCM Timișoara în această seară, de la ora 17:15. Meciul va fi transmis live pe Digi Sport 2.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!