Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu, prestație demnă de MVP

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.04.2012

Bogdan Popescu și Zlatko Jovanovic au fost principalii artizani ai victoriei repurtate de către BC Timișoara asupra lui CSM București în Meciul 5 al seriei ce a încheiat primul tur al playoff-ului Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

Cei doi au intrat excelent în meci, conducând foarte bine acțiunile ofensive ale formației antrenate de către Predrag Badnjarevic. Jovanovic a aruncat excelent la începutul partidei conectând de fiecare dată la primele patru încercări de la mare distanță. De asemenea, el a combinat excelent, în special cu Popescu, acesta găsindu-și loc suficient în zona vopsită, de unde a adus multe puncte și totodată a obținut mai multe vizite la linia de pedeapsă. Acolo unde a fost perfect.

Popescu a terminat meciul cu 9/17 la aruncările din acțiune și 7/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 25 puncte. El a fost principalul marcator al confruntării. Totodată a adăugat 10 recuperări, fiind cel mai bun și la acest capitol. De asemenea, Bogdan a contribuit cu 4 pase decisive, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de două ori înainte de a fi descalificat pentru cinci greșeli personale. El a avut 31 la eficiență în cel mai bun joc al său în această serie. O prestație demnă de titlul de MVP al sezonului regulat, atribuit de către TotalBaschet.

Jovanovic a petrecut 40 minute pe parchet, perioadă în care a avut 2/3 la aruncările de două puncte, 4/9 la trei puncte și 3/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. Zlatko a distribuit 3 pase decisive, adăugând câte o recuperare și o intercepție. De asemenea, a pierdut posesia mingii de două ori. Ex-iugoslavul a terminat cu 13 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!