Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Sandu: ”Am avut o discuție cu Nicu Toader, dar a fost apă de ploaie!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.06.2012

Bogdan Sandu, jucătorul lui Dinamo în sezonul 2011/12, a contactat redacția totalbaschet.ro pentru a-și exprima punctul de vedere în legătură cu afirmațiile lui Nicu Toader, antrenorul echipei, conform cărora el ar negocia un nou contract cu clubul din Șoseaua Ștefan Cel Mare.

Jucătorul a precizat că singura discuție pe care a avut-o cu un oficial al lui Dinamo a fost într-un cadrul informal, la Sport Arena Streetball, dar ea nu a avut niciun rezultat concret.

Nu am fost contactat de nimeni din conducerea lui Dinamo ca să îmi propună o eventuală prelungire a contractului sau un contract nou. Am avut o discuție cu Nicu Toader la Sport Arena Streetball de săptămâna trecută și atât, care nu a avut nici un rezultat, a fost apă de ploaie. Eu sunt în așteptarea ofertelor și dacă Dinamo nu vine cu ceva concret, voi pleca mai mult ca sigur, a precizat Sandu pentru totalbaschet.ro.

Bogdan Sandu a evoluat sezonul trecut în 24 de partide și a avut medii pe meci de 14:11 minute, 5.3 puncte și 3.6 recuperări.

Nicu Toader a afirmat, într-o declarație acordată site-ului nostru, că Dinamo se va înscrie și în sezonul următor în Liga Națională, iar lotul va fi format din doi jucători străini și restul români. Tehnicianul a precizat că printre jucătorii români se regăsesc Iosif Părlog, Dan Ioan, Ioan Badilă și Bogdan Sandu, baschetbaliști cu care clubul este în tratative avansate pentru semnarea unor noi înțelegeri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Apa de ploaie in gura
    Acum imi explic de ce a plouat asa mult la penultima editie la Sport Arena Streetball. Negocia Nicu Toader contractele cu viitorii jucatori de la Dinamo. Ar putea sa ii plateasca in puncte de amenda, permise de conducere sau permise de port arma.

    cu 11 ani în urmă (18.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!