Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic: „Nu plecăm de la premisa că vom pierde meciul”

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2015

CSU Atlassib Sibiu dispută astăzi Derby-ul Ardealului cu U-Banca Transilvania. Confruntarea demarează la ora 20:00, în direct la Digi Sport.

Pentru Boris Lalovic, confruntarea are o însemnătate deosebită. Pivotul își reîntâlnește foștii colegi și spune că speră la un rezultat pozitiv.

„Suntem pregătiți pentru acest meci, știm la ce să ne așteptăm. Clujul are o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, dar niciodată nu se știe ce se poate întâmpla. Meciul dintre Sibiu și Cluj este un adevărat derby și, în astfel de meciuri, niciodată nu știi ce va fi. Nu plecăm de la premisa că vom pierde meciul ăsta cu siguranță. Vom lupa și mai mult ca în ultimele două partide și vom vedea ce se va întâmpla. Pentru mine personal va fi puțin ciudat, pentru că ultimele două sezoane am jucat acolo, am mulți prieteni și fani, dar asta e viata“, a precizat ex-iugoslavul, potrivit csusibiu.ro.

*Foto: Facebook CSU Atlassib Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!