Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandyn Curry se află la o clinică de recuperare în Serbia

Brandyn Curry se află la o clinică de recuperare în Serbia

U-BT Cluj-Napoca a susținut marți o conferință de presă, înaintea duelului cu Ironi Ness Ziona. Cu această ocazie, directorul sportiv al clujenilor, Branko Cuic, a oferit informații și despre starea de sănătate a lui Brandyn Curry, jucător pe care U-BT l-a pierdut din cauza unei accidentări la începutul sezonului. 

Cuic susține că zvonurile că Brandyn ar fi plecat de la U-BT, după transferul lui LJ Peak, sunt false: 

„Noi nu am renunțat la el, este încă jucătorul nostru pe care sperăm să îl avem până la finalul sezonului. Recuperarea nu a mers cum ne-am fi dorit. În ultimele zece zile Brandyn Curry se află în Serbia la recuperare într-un loc foarte cunoscut, într-o clinică de recuperare. Avem speranțe reale că ar putea fi recuperat până la finalul sezonului. Avem răbdare cu el, este un băiat special. A terminat Harvard și joacă baschet profesionist, e un băiat deosebit. Glumeam cu el și îl încurajam că va trece și peste asta.”

Brandyn Curry a sosit la formația clujeană din Franța, de la ESSM Le Portel, fiind cunoscut de fanii din BTarena, după duelurile dintre U-BT și Donar Groningen, din urmă cu două sezoane.

*foto: u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    depinde
    daca ramane sezonul urmator si contribuie semnificativ, atunci merita efortul. daca nu, poate fi o teapa gen Vlad Moldoveanu. Presupun ca toti jucatorii au contract semnat pe un singur sezon, deci daca nu se inteleg pt urmatoarul an, nu-l tine nimeni pe curry la echipa cu forta.

    cu 4 ani în urmă (04.02.2020) Raspunde
  • uplifter :

    Curry
    Și as mai adauga ca este foarte important, sau cel mai important și cum revine. 1-6 a început deja, dacă nu va putea sa intre pana în playoff ca să-și intre în ritm, atunci e ca și când nu mai e la noi.
    Altfel, sunt curios care va fi back-ul lui Kerron pe 1, în condițiile în care Ate, Richard și LJ nu sunt în stare să-l înlocuiască.
    Singura explicație ar fi ca suntem siguri ca ne vom baza pe Curry în playoff.
    Asa sa fie.

    cu 4 ani în urmă (04.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!