Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bryan Griffin este al 5-lea străin din lotul lui CSM Constanța

Bryan Griffin este al 5-lea străin din lotul lui CSM Constanța

În cursul acestei zile, CSM Constanța a anunțat transferul lui Bryan Griffin, un baschetbalist în vârstă de 25 de ani, ce evoluează pe pozițiile 4-5. Jucătorul american sosește din Germania, de la MLP Academics Heidelberg.

Născut în 30 aprilie 1998, Griffin a petrecut patru sezoane la Mercy College, după care s-a transferat la Xavier University. În 2021, acesta a trecut Oceanul și și-a început cariera profesionistă în Finlanda, la Salon Vilpas.

După o stagiune petrecută în nordul Europei, Griffin a făcut pasul spre Germania, semnând cu MLP Academics Heidelberg. În 27 de partide jucate în Bundesliga, sportivul de 2.03 metri a strâns 8.0 puncte, 4.0 recuperări și 0.7 capace, având o medie de 14.4 minute/meci.

În urma acestui transfer, CSM Constanța are cinci străini în lot: Bryan Griffin, Jorden Duffy, Cedric Henderson Jr., Kyndahl Hill și Vytenis Cizauskas. Dan Fleșeriu se mai poate baza pe Rolland Torok, Ștefan Gribinic, Mario Lazăr, Andrei Oprean, Vitalie Bălan, Naser Omer și Adrian Rădulescu.

*foto: envergure.co

5 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Pivot
    Acum vreo 2 săptămâni era vorba de un pivot din VTB?!?! Oare ce s-a întâmplat? Dacă știe ceva colegul Suporterrr...

    cu 8 luni în urmă (05.08.2023)
    • Suporterrrr:

      Da
      Au avut de ales dintre Brandon Garrett si acest Bryan. Se pare ca l-au ales pe Bryan, desi erau in discutii avansate cu Garrett. Ambii au acelasi profil: extrem de atletici si fara mana prea buna de afara

      cu 8 luni în urmă (05.08.2023)
    • Ricardo:

      Transfer
      Strict ca procentaje sta bine Bryan are peste 70 % de 2 pct iar la libere decent pentru un pivot. Din ce vad da este atletic deși este unbpivot undersize... sper sa fie bun!

      cu 8 luni în urmă (05.08.2023)
    • Ricardo:

      Oradea
      Care o fii stadiul negocierilor cu Jones ? Mai ajunge la Oradea? Apropo de Griffin și el este dat la o echipa din Korea de Sud pt sezonul viitor! :))

      cu 8 luni în urmă (05.08.2023)
    • Suporterrrr:

      @
      Daca a fost bun in Bundesliga si la Vilpas, ma indoiesc ca nu ar fi bun in LNBM

      cu 8 luni în urmă (05.08.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!