Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana nu a fost în efectiv complet la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.02.2012

Campioana României la baschet masculin, U Mobitelco Cluj-Napoca, a triumfat la Oradea, scor 67-63, în meciul contând pentru etapa a 20-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediţia 2011/12. Confruntarea a fost transmisă la DigiSport 3, iar iubitorii sportului cu mingea la coş din ţara noastră în general, dar mai ales susţinătorii campioanei, prezenţi la Arena Antonio Alexe, au sesizat absenţa unui om de bază în echipa clujeană.

Este vorba despre Dragoş Curtifan, membru al staff-ului tehnic cu care Marcel Ţenter colaborează. Absolvent, asemenea principalului de la U Mobitelco Cluj, al şcolii de antrenori organizată de Euroleague Basketball, cel responsabil cu scounting-ul adversarilor actualei campioane nu a fost prezent pe banca tehnică din cauza unor probleme medicale.

Marcel Ţenter a explicat absenţa lui Curtifan de la meciul desfăşurat în această seară la Oradea:

"Kurti (Dragoş Curtifan) este bolnav. Are febră şi este la pat. Nu a putut veni. Însă îl veţi vedea la meciurile următoare."

Dragoş Curtifan a jucat în Divizia A pentru Metalotehnica Târgu-Mureş, Balanţa Sibiu şi SOCED Bucureşti, respectiv în Suedia pentru IFK Linkoping, Linkoping Griffins şi St. Helena Basket.

În anul 2005 el a fondat clubul Labradors Basketball în oraşul său natal, Târgu-Mureş şi a fost cooptat în staff-ul tehnic al lui U Mobitelco Cluj-Napoca în vara anului 2011.

De notat că din lotul lui U Mobitelco au absentat şi de această dată Mihai Silvăşan, Paul Chetreanu şi Tyler Morris.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mokshaz :

    Morris?
    De notat ca Tyler Morris e acasa la el de 2 luni :)

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!