Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana și-a depășit deja numărul înfrângerilor din sezonul regulat precedent

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2018

Campioane en-titre la baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a bifat aseară cea de-a 5-a înfrângere din sezonul regulat 2017-2018, asta în condițiile în care la finalul sezonului regulat 2016-2017 era lider detașat în LNBM cu doar 4 înfrângeri consecutive. 

Astfel, cu 9 etape rămase de jucat din faza Top 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ardelenii sunt pe locul 2 în clasament, la un punct în spatele rivalilor de la CSU Sibiu, având un bilanț de 18 meciuri câștigate și 5 pierdute. Având în vedere situația actuală din LNBM, dar și evoluțiile Clujului, respectiv prestațiile celorlalte echipe din Top 6, foarte probabil băieții lui Silvășan vor mai pierde meciuri, având șanse reale să depășească numărul înfrângerilor din întreg sezonul precedent, inclusiv play-off, adică 6 la număr. 

La finalul primei faze din sezonul regulat 2016-2017, U-BT Cluj avea doar 2 înfrângeri, anul acesta a avut 4, iar în debutul fazei Top 6 a venit o nouă înfrângere, în contextul în care în ediția anterioară a cedat doar 2 partide din cele 10 ale fazei secunde. 

Următoarele meciuri pentru U-BT sunt extrem de dificile, iar niciunul nu are un rezultat care poate fi anticipat dinainte: cu Timișoara acasă, Pitești în deplasare, Oradea acasă, respectiv derby-ul cu Sibiu de pe teren propriu. 

*Foto: Florin Alboiu @sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Cluj
    E o parere personala. Cu toate ca ramane favorita la titlu, Clujul nu mai joaca la acelasi nivel de cateva meciuri. Aseara am vazut, din nou, o echipa a Sibiului care joaca relaxat si eficient.

    cu 6 ani în urmă (28.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!