Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Când se vor juca derby-urile Cluj-Oradea în Top 10

Când se vor juca derby-urile Cluj-Oradea în Top 10

Au mai rămas 11 meciuri de jucat până la finalul primei faze a Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar multe echipe încă luptă pentru calificarea în Top 10. Chiar dacă multe aspecte sunt încă sub semnul întrebării, avem și câteva certitudini.

De exemplu, este sigur că U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea vor termina conferințele din care fac parte pe prima poziție. Trupa bihoreană s-a asigurat de acest lucru încă din etapa a 16-a, când a ajuns la un bilanț de 13-1, nemaiputând fi egalată de adversarele sale.

În schimb, gruparea clujeană a obținut siguranța terminării pe primul loc în această rundă, ajungând la 14 victorii și o singură înfrângere, în timp ce Rapid București are deja trei eșecuri.

Așadar U-Banca Transilvania și CSM Oradea și-au câștigat conferințele și vor merge mai departe cu o singură înfrângere în palmares. Ambele formații vor lupta pentru primul loc și în Top 10, astfel că duelurile dintre cele două vor avea o miză și mai mare.

Chiar dacă pot suporta o ușoară modificare, cunoaștem datele în care vor avea loc derby-urile dintre clujeni și orădeni. Iată programul:

  • 18 martieCSM CSU Oradea vs. U-BT Cluj-Napoca (etapa a 5-a a fazei secunde)
  • 7 aprilieU-BT Cluj-Napoca vs. CSM CSU Oradea (etapa a 10-a a fazei secunde)

Vom reveni cu programul complet al Top 10 după încheierea primei faze și stabilirea celor zece formații care s-au calificat mai departe.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    Format liga nationala
    Extrem de prost acest format. Sper sa nu se mai repete prostia asta si sezonul viitor.

    cu 1 an în urmă (26.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!