Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a 10-a în LNBM

Care este echipa etapei a 10-a în LNBM

Runda a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a consemnat jocuri terminate cu diferențe de peste 10 puncte, victoriile cele mai clare obținându-le CSO Voluntari (117-42 cu CSM Focșani), U-BT Cluj (107-75 cu Rapid București) și CSM Târgu Jiu (97-67 cu CSM VSKC Miercurea Ciuc).

Iată echipa etapei a 10-a:

1. Lucas Tohătan (BC CSU Sibiu)

De când joacă la nivelul primei ligi de baschet din România, conducătorul de joc al Sibiului n-a înregistrat niciodată atât de multe assist-uri precum împotriva Galațiului. Tohătan a încheiat cu 8 pase decisive și 3 intercepții în victoria echipei sale, scor 96-73 cu ultima clasată.

Din acțiune, Lucas a terminat cu 5/9, din acest punct de vedere sfertul trei fiind cel mai eficient, când a avut 2/2, înscriind o dată de la distanță și o dată din paint. În total a avut 15 puncte, al doilea marcator al Sibiului după Tamulis.

2. Toddrick Gotcher (CSO Voluntari)

Voluntariul a avut o misiune ușoară cu CSM Focșani și s-a impus la scor (117-42), cu 18 aruncări de 3 puncte reușite per total. Toddrick Gotcher și-a trecut în cont o treime din aceste reușite, după 6/8 din spatele arcului de cerc.

Gotcher a încheiat cu 9/11 din acțiune, fiind fără greșeală la aruncările din interiorul arcului de cerc și și-a stabilit un nou record de puncte marcate, 24. Americanul a avut cel mai mare indice al eficienței din echipa sa, 31, alături de 43 la +/-.

3. Garlon Green (CSM CSU Oradea)

Liderul Oradiei la puncte marcate în disputa câștigată cu CSM Baschet Petrolul Ploiești (100-73), Green a stabilit și un nou record personal în Liga Națională cu această ocazie.

Americanul a avut 10/13 din acțiune și 4/5 de la linia liberelor, pentru un total de 27 de puncte alături de un indice al eficienței de 26 de unități. Cu excepția sfertului patru, Green a înscris în toate celelalte cel puțin două coșuri din acțiune.

4. Muhammed Bashir Ahmed (CSM Târgu Jiu)

MVP-ul etapei a 10-a a excelat în succesul formației sale cu CSM VSKC Miercurea Ciuc (97-67), având 9/12 din acțiune, 7 recuperări și 3 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 35 de unități.

După un început liniștit, cu 1/1 în sfertul inaugural, Ahmed a avut în total 9 aruncări pe parcursul sferturilor doi și patru (6/9), meciul terminându-l cu 27 de puncte marcate.

5. Toarlyn Fitzpatrick (FC Argeș Basketball)

Extrema de forță a Argeșului s-a evidențiat cu 15 puncte și 9 recuperări contra lui Dinamo, cu 5/10 din acțiune. Fitzpatrick a terminat cu un indice al eficienței de 26 de unități.

În privința aruncărilor, acesta a avut cinci încercări din paint (3/5), patru de la semi-distanță (2/4) și una de trei puncte (transformată).

 

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!