Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin

În perioada 3-6 noiembrie s-au disputat șapte meciuri din etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, trei dintre acestea fiind câștigate de către gazde și patru de către oaspeți.

Așa cum v-am obișnuit, și la finalul acestei runde am alcătuit echipa etapei. Iată care este componența acesteia:

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Campioana en-titre a rămas neînvinsă pe plan intern, izbutind să se impună cu scorul de 117 la 100 în fața lui CSM Galați. Liderul alb-negrilor a fost Cățe, care a adunat 20 de puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și un capac.

Pivotul naționalei României a avut 73% din acțiune, 100% de la linia de libere și un indice al eficienței de +30, prin care a urcat pe prima poziție la acest capitol în LNBM.

Marlon Ruffin (CSM Galați)

La finalul campionatului vor fi puține formații care se vor putea lăuda că au înscris 100 de puncte în fața lui U-BT Cluj-Napoca, iar CSM Galați este una dintre ele. Dunărenii au beneficiat de o prestație de excepție din partea lui Ruffin, care a contabilizat 28 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție și un capac.

Baschetbalistul american a jucat aproape 38 de minute și a marcat 9 din cele 19 aruncări încercate (47%), terminând cu 24 de unități la eficiență.

Donatas Tarolis (CSM Oradea)

Lituanianul bihorenilor nu s-a dezmințit și a reușit încă o prestație care a confirmat că este cel mai important jucător al lui CSM Oradea în acest sezon. Tarolis a strâns 20 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție și a ajutat-o pe vicecampioana României să câștige categoric duelul cu CSM Ploiești: 85-62.

Tarolis a avut 9/12 din acțiune (75%) și a avut din nou peste 20 la eficiență: 23.

Sayeed Pridgett (CS Rapid București)

Nici Pridgett nu se dezminte, ci continuă să aibă evoluții excelente, de această dată în succesul lui Rapid în fața lui CSM Târgu Jiu: 94-58. Baschetbalistul din California s-a remarcat cu 21 de puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, 4 intercepții, un capac și un indice al eficienței de +27.

Stephaun Branch (CS Vâlcea 1924)

Lupii negri au oferit o replică solidă pe terenul lui CSM Focșani însă, după un ultim sfert excelent al gazdelor, acestea au obținut prima victorie stagională: 74-71. Cu toate acestea, performerul partidei a fost Branch, care a contabilizat 23 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție.

Americanul a jucat aproape 33 de minute și a avut 9/14 din acțiune (64%) și 3/4 de la linia de libere (75%). Drept consecință, Branch a strâns +25 la capitolul eficienței.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!