Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a 8-a în LNBM

Care este echipa etapei a 8-a în LNBM

Odată cu terminarea etapei a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, am trecut de primul sfert al actualei ediții de campionat. Ultima rundă a consemnat numeroase momente spectaculoase, fiind plină de rezultate echilibrate, de blow-out-uri sau de performanțe remarcabile.

Iată care este echipa etapei a 8-a:

1. Darrion Strong (SCM OHMA Timișoara)

Trupa bănățeană a obținut, pe teren propriu, a cincea victorie stagională, iar fundașul american a fost decisiv. Acesta a adunat 38 de puncte, 4 intercepții, 3 pase decisive și 2 recuperări, servindu-l excelent pe Olah la faza unde s-a înscris coșul care a adus-o definitiv pe Timișoara în avantaj: 74-73.

Drept urmare, cu un indice al eficienței de +34, Strong a fost numit MVP-ul rundei de către redacția noastră.

2. Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)

Campioana României a rămas neînvinsă în campionat și după cea de-a 8-a etapă. Elevii lui Mihai Silvășan s-au impus cu 92 la 80 împotriva lui BC CSU Sibiu și au acumulat un plus de moral înaintea confruntării cu Hapoel Holon din Basketball Champions League.

Cel mai bun jucător al clujenilor a fost Patrick Richard. Căpitanul alb-negrilor s-a remarcat cu 15 puncte, 10 pase decisive, 6 recuperări, o intercepție și 29 de unități la eficiență.

3. Michael Qualls (SCM U Craiova)

După înfrângerea cu FC Argeș Basketball din runda a 7-a, oltenii s-au răzbunat pe CSM Focșani, câștigând duelul de pe teren propriu cu 100 la 70. Meciul din Sala Polivalentă din Craiova a consemnat un nou record stagional de puncte marcate.

Qualls a înscris 41 de puncte, la care a adăugat 2 recuperări, 2 capace și o intercepție. Americanul a fost extrem de eficient din acțiune (15/20 – 75%) și a reușit nu mai puțin de nouă coșuri de trei puncte, acumulând astfel +38 la eficiență.

4. Rolland Torok (CSO Voluntari)

Și gruparea antrenată de Sașa Ocokoljic a avut parte de o dispută ușoară în etapa a 8-a. Ilfovenii i-au învins pe cei de la CSM Miercurea Ciuc la o diferență de 36 de puncte: 104-68.

Cel mai bun marcator al lui CSO Voluntari a fost Rolland Torok, care a adunat 23 de puncte, 7 recuperări și +23 la eficiență. Experimentatul baschetbalist român a evoluat 26 de minute și a aruncat perfect din afara semicercului (4/4).

5. Terrell Carter II (CSA Steaua București)

Trupa militară nu a avut parte de un duel ușor în Sala Regimentului de Gardă. Roș-albaștrii au luptat până la final contra lui CSM Petrolul Ploiești și, în cele din urmă, au câștigat cu scorul de 78 la 77.

Steliștii au avut șapte capace în partida de luni, cinci dintre ele fiind înregistrate de Carter. Uriașul pivot a terminat cu 22 de puncte, 7 recuperări, 5 capace, 2 pase decisive și 2 intercepții. Cu 8/9 din acțiune și 6/8 de la linia de libere, Terrell Carter a avut un indice al eficienței de +33.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!