Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cât vor costa abonamentele și biletele la meciurile lui U-BT Cluj din sezonul viitor

Cât vor costa abonamentele și biletele la meciurile lui U-BT Cluj din sezonul viitor

U-BT Cluj a prezentat prețurile biletelor și abonamentelor pentru sezonul viitor. Potrivit site-ului oficial al formației, cei care au avut abonamente în ultimele două sezoane vor avea prioritate la achizița abonamentelor în sezonul viitor.

Vânzarea abonamentelor se va face în trei etape. Astfel, în perioada 15 - 31 iulie vor putea să își păstreze locurile cei care au avut abonament în ultimele două sezoane, urmând ca în perioada 4-21 august să își poată procura abonamente și să își păstreze locurile cei care au avut abonament în sezonul 2021-2022. Locurile rămâse libere după etapa a doua vor fi disponibile până la 30 noiembrie. Abonamentele vor fi disponibile la casele de bilete, dar și online.

Prețul abonamentelor încep de la 400 de lei, iar U-BT Cluj oferă numeroase pachete, după cum urmează:

De asemenea, U-BT Cluj a prezentat și prețul biletelor pentru un meci valabile sezonul viitor. Astfel, acestea variază între 25 de lei la un meci de sezon regulat din LNBM, 35 de lei pentru un meci de playoff, de Cupa României sau de EuroCup. Cumpărate online, prețurile sunt cu cinci lei mai ieftine, iar cu reducere sunt la jumătate, după cum urmează:

Dar toate detaliile cu privire la abonamente și bilete pot fi găsite aici.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Speedy
    A semnat cu Jerusalim! Se pare ca a apărut o noua pista pentru U BT sa vedem zilele viitoare....

    cu 1 an în urmă (10.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!