Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: "În momentul acesta sunt liber de contract"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.05.2012


Foto: Vlad Filipas

Cătălin Burlacu confirmă sursele TotalBaschet. Într-un interviu acordat în exclusivitate, jucătorul ce a evoluat ultimii 4 ani la CSU Ploieşti spune că în momentul de faţă este liber de contract şi se bucură de o "bine meritată vacanţă".

Întrebat dacă este curtat de alte formaţii, sportivul în vârstă de 35 de ani a răspuns afirmativ însă doreşte prima oară să vorbească cu conducerea clubului prahovean.

Poţi să ne confirmi sau să infirmi sursele noastre care spun că în momentul de faţă nu esti sub contract cu nicio echipă ?

Da, în momentul acesta sunt liber de contract deoarece mi-a expirat contractul pe patru ani, adică până la sfârşitul sezonului recent încheiat.

Ce ai de gând să faci ?

Îmi iau o bine meritată vacanţă după care cu siguranţă vor urma nişte negocieri. În primul rând trebuie să vorbesc, nu să negociez, cu Asesoft. Mă simt dorit şi mereu m-am simţit aşa. Nu e ca a 2-a casă, ci e casa mea la Ploieşti.

Te-au contactat alte formaţii ?

Am fost şi sunt curtat de alte echipe. Au fost nişte discuţii, nişte telefoane, însă nu pot să zic nimic. Prima opţiune va fi Ploieşti şi tot timpul va fi. Nu văd un impediment în a nu continua aici. Ca orice jucător din România mă simt onorat de oferte şi de întrebări, unele mai timide sau altele mai directe însă până nu ne clarificăm nu am ce să spun concret. Am primit zilele trecute două telefoane întrebându-mă dacă aş dori să mă reactivez în Europa, însă până nu vorbesc cu cei de la Asesoft nu o să fac niciun pas.

Deci să înţelegem că prima opţiune rămâne CSU ...

Unde îţi doreşti mai mult să joci decât la echipa campioană, la o echipă care vrea performanţă, singura echipă care poate juca în ULEB ? Orice jucător român şi-ar dori să joace la CSU. Plus că e casa mea aici şi am pus sufletul în tot ce înseamnă Asesoft.

2 comentarii la aceasta stire:
  • mihaib :

    Poti pleca linistit
    Burlacule, poti pleca linistit in Europa. In felul acesta am avea un campionat mai curat, fara ciobanismele tale. Si mai poti lua cativa ciobani dupa tine. Ti-ar multumii foarte multi.

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • mury :

    pt. mihaib
    Dupa parerea mea , Iacobescu trebuie sa fie primul..

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!