Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: ”Defensiva a funcționat doar în ultimele 5 minute!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
28.01.2012

CSU Sibiu a pierdut pe teren propriu partida cu BCM U Pitesti, scor 65 – 68.

La finalul întâlnirii Cătălin Vulc, antrenorul gazdelor, a declarat că înfrângerea a venit din cauza lipsei de concentrare care a condus la nu mai puțin de 20 de mingi pierdute. Tehnicianul sibian este mulțumit doar de felul în care a arătat apărarea echipei sale în ultimele 5 minute de joc, când Sibiul a recuperat 9 puncte pe tabelă.

A fost un meci greu dar ne așteptam să fie așa. Știam că Piteștiul e o echipă de valoare apropiată nouă, știam că dacă nu ne vom concentra suficient de mult vom putea pierde meciul, ceea ce s-a și întâmplat. Problema au fost mingile pierdute, 20 de mingi pierdute e enorm pentru noi. Noi aveam o medie de 11 mingi pierdute pe meci, 20 e aproape dublu. Asta pe lângă faptul că ne-au dominat și la recuperări.
Defensiva a funcționat doar în ultimele cinci minute, de aceste cinci minute sunt mulțumit. Doar atunci am jucat ceea ce știm noi să jucăm, apărare agresivă cu atacuri rapide. Dacă am fi jucat așa tot meciul lucrurile ar fi stat altfel, a spus Vulc conform Ora de Sibiu.

Referitor la evoluția slabă a lui Jaytornah Wisseh, care a marcat doar 12 puncte, antrenorul a declarat că a fost surprins de felul în care Piteștiul s-a apărat la conducătorul de joc al echipei sale. De asemenea tehnicianul s-a arătat nemulțumit și de șansele ratate de Atlassib pe atacurile rapide

Pot spune că m-a surprins apărarea cu doi oameni la Wisseh, dar mai mult m-a surprins că nu am fost în stare să jucăm 3 la 3 sau 3 la 2, pentru că am trecut ușor mingea în terenul advers, a declarat Cătălin Vulc.

Antrenorul nu a uitat să precizeze că elevii săi au resimțit și oboseala acumulată în cele două zile pe care au fost nevoiți să le petreacă la Giurgiu din cauza condițiilor meteo.


Au contat și zilele petrecute în plus la Giurgiu, se simte oboseala fizică, mentală, că nu e totuna să stai acolo stresat și să nu știi când pleci, eu zic că a contat și lucrul acesta, a spus Vulc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!