Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: ,,Trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri pe care le mai avem”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
11.03.2015

catalin vulc

CSU Atlassib Sibiu ȋntâlnește, ȋn această seară, pe teren propriu, formația CS Gaz Metan Mediaș. Antrenorul lui CSU Sibiu este conștient de faptul că echipa sa trebuie să ȋnvingă neapărat pentru a mai avea șanse ȋn continuare la accederea ȋn play-off.

,,Este un meci foarte important în vederea accederii în play-off. Trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri pe care le mai avem, pentru a nu depinde de alte rezultate. Din păcate și săptămâna aceasta am avut jucători răciți sau accidentați, dar nu am avut ce face. Ne-am pregătit bine și sper să iasă totul bine. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare să ne susțină și să ne conducă spre victoria care să ne dea speranțe pentru play-off”, a declarat Cătălin Vulc.

CSU Atlassib Sibiu și CS Gaz Metan Mediaș are loc ȋn această seară, de la ora 18:00, ȋn Sala ,,Transilvania” din Sibiu, meciul fiind transmis de Digi Sport.

*sursa foto: gsp.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    RUSINE
    tie chiar nu ti-e rusine? tu te numesti antrenor? ai vost carat in spate toata viata ta de tatal tau... cred ca est singura persoana din lume care din insucces in insucces ai avansat in carier.... ce suporteti astepti tu la sala??? cine crezi ca sustine "afacera de famili vulc" adica CSU in aceste conditii.... de anu de zile va intereseaza doar bunastare familiei voastra , si nicidecum performanta sau rezultatele CSU.... RUSINE vULC, RUSIVE cATALIN vULC!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (12.03.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    RUSINE
    tie chiar nu ti-e rusine? tu te numesti antrenor? ai fost carat in spate toata viata ta de tatal tau... cred ca esti singura persoana din lume care din insucces in insucces ai avansat in cariera.... ce suporteri astepti tu la sala??? cine crezi ca sustine "afacerea de familie vulc" adica CSU in aceste conditii.... de ani de zile va intereseaza doar bunastarea familiei voastra , si nicidecum performanta sau rezultatele CSU.... RUSINE vULC, RUSIVE cATALIN vULC!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (12.03.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    tastatura
    scuze, pt greseli, folosesc o tastatura pe limba franceza....

    cu 9 ani în urmă (12.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!