Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda a 20-a

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda a 20-a

Jucătorii autohtoni din Liga Națională s-au remarcat și în etapa a 20-a, doi dintre ei fiind incluși în echipa ideală a rundei. Iată care au fost cele mai bune prestații ale baschetbaliștilor români:

Vladislav Șolopa (CS Vâlcea 1924)

Baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a marcat nu mai puțin de 30 de puncte în succesul obținut de „lupii negri” pe terenul lui CSM Galați: 118-106. Șolopa a marcat trei triple din șase încercări și a fost de neoprit în interiorul semicercului, având 10/10. Cu șase recuperări și o intercepție, sportivul lui CS Vâlcea a terminat cu +31 la eficiență.

Camil Berculescu (CSM Târgu Jiu)

Gorjenii s-au impus fără probleme pe terenul lui CSM Focșani, 93-75, iar unul dintre principalii realizatori ai oaspeților a fost Berculescu, jucător ce a izbutit un double-double: 14 puncte, 10 recuperări.

Atleticul baschetbalist al lui CSM Târgu Jiu a avut 4/8 la aruncările de două puncte (50%), 2/3 la aruncările de trei puncte (67%) și un indice al eficienței de +22.

Rareș Uță (CSU Sibiu)

Tot în double-double s-a aflat și Uță: 18 puncte, 12 recuperări, 22 de unități ale eficienței. CSU Sibiu a fost învinsă, în prelungiri, de CSM Corona Brașov (97-93), însă pivotul galben-albaștrilor a avut 7/12 din acțiune, 4/5 de la linia de libere și a obținut cinci faulturi.

Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș)

Ardelenii au câștigat pe terenul lui CS Dinamo București cu 95 la 84, iar Santa a strâns 19 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Veteranul mureșenilor a marcat 8 din cele 12 aruncări, 3 din cele 4 libere și a avut un indice al eficienței de +21.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

După prestația excelentă din duelul cu Gran Canaria, pivotul alb-negrilor și-a continuat evoluțiile solide și a reușit 16 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive în victoria cu FC Argeș Basketball: 88-69.

Cățe a avut 8/12 din acțiune și a terminat cu +27 la eficiență.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!