Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Bărăgău se întoarce în România, la CSM Constanța

Cezar Bărăgău se întoarce în România, la CSM Constanța

Cezar Bărăgău va face parte din staff-ul lui CSM Constanța în sezonul 2023-2024, urmând să fie responsabil cu pregătirea fizică a jucătorilor. În stagiunea precedentă, acesta a ocupat aceeași funcție în Franța, la CSP Limoges.

Bărăgău a jucat baschet atât la nivel de juniori, cât și la nivel de seniori, izbutind să câștige mai multe titluri naționale și având prestații care i-au adus convocarea la loturile naționale de juniori ale României.

De-a lungul anilor, acesta a evoluat pentru CSU Ploiești, CSA Steaua București, Dinamo București și CSU Știința București. După ce a renunțat la cariera de baschetbalist, Bărăgău a devenit preparator fizic, ocupând această poziție atât la Știința București, cât și la naționala masculină de seniori a României.

În stagiunea 2022-2023, fostul jucător a acceptat oferta lui CSP Limoges de a face parte din staff-ul lui Massimo Cancellieri. Gruparea franceză a evoluat în Basketball Champions League, ajungând până în Top 16, iar în campionat s-a clasat pe poziția a 15-a.

Cancellieri nu și-a mai continuat cariera la Limoges, ci a trecut la SIG Strasbourg, astfel că „verzii” au început construcția unui nou staff.

Așadar, Cezar Bărăgău a luat decizia de a se întoarce în România, la CSM Constanța, o echipă cu ambiții puternice în sezonul 2023-2024.

*foto: Instagram – Cezar Bărăgău

1 comentariu la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    @baschetro
    Ati pus in descrierea de pe facebook “echipa ilfoveana”

    cu 9 luni în urmă (27.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!