Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cezar Stănescu la cea mai bună prestaţie stagională

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.02.2014

Stanescu

Într-un meci din cadrul etapei cu numărul 18 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, CS Farul Constanţa a fost surclasată de BCM U Piteşti, chiar în propriul fief, scor 57-97. Şi de această dată, cel mai bun baschetbalist al Farului a fost Cezar Stănescu.

În 40 de minute, Cezar a avut 6/9 la aruncările de două puncte, 6/12 la trei puncte, respectiv 4/5 la linia de pedeapsă, pentru un total de 34 de puncte. Fundaşul a adăugat 3 recuperări, 2 pase decisive, o intercepţie şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 28.

Stănescu a fost liderul echipei la puncte şi eficienţă. De asemenea, el a stabilit recorduri personale la aceste categorii.

În 17 jocuri de campionat, Stănescu are medii de 13.9 puncte, 2.6 recuperări, 3.5 pase decisive, 0.8 intercepţii şi 4.4 posesii pierdute, pentru 7.1 la eficienţă. El are procentaje de 47.2% la aruncările din interiorul semicercului, 26.8% la cele din afara lui şi 61.6% la linia de pedeapsă.

foto: BC Farul Constanţa

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!