Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Terrell: "Când Giurgiu va juca la voi în oraş să ştiţi că vom lupta pentru iubirea faţă de baschet"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.01.2012

Formaţia nou promovată CSŞ Giurgiu este pregătită de returul Diviziei A masculine de baschet. Conducerea clubului de la malul Dunării s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor reuşind să semneze înţelegeri cu doi sportivi de origine americană. Singurul loc vacant rămas la Giurgiu, după plecarea lui Djordje Jovicic, a rămas postul de antrenor principal. Această "problemă" a fost rezulvată în cursul zilei de duminică când Chris Terrel a ajuns la o înţelegere cu formaţia din Divizia A masculină de baschet.

Mai citiţi şi:

ULTIMA ORĂ. Chris Terrell este noul antrenor al lui CSȘ Giurgiu

Total Baschet a luat legătura cu tehnicianul american al giurgiuvenilor care ne-a vorbit despre noua sa echipă. În vârstă de 39 de ani Terrel vede un potenţial foarte ridicat la Giurgiu afirmând şi că îi place oraşul aflat în sudul României.

Da, este cât se poate de adevărat, eu voi fi noul antrenor principal al echipei CSŞ Giurgiu. Cred că echipa are un potenţial foarte ridicat. În primul rând îmi place oraşul unde voi antrena. Chiar dacă este unul mic, am înţeles că locuitorii iubesc foarte mult baschetul. De asemenea sunt foarte aproape de Bucureşti. În al doilea rând clubul se află la prima experienţă în Divizia A şi din această cauză idenditatea echipei în ligă va fi redată, în mare măsură, de lucrurile pe care le vom putea realiza ca echipă. Trebuie să muncim tare pentru a ne construi o imagine şi un nume al clubului pentru a putea concura în ligă la cel mai ridicat nivel. Nu este ceva ce se realizează peste noapte însă cu multă muncă, dedicare şi credinţă orice e posibil. În al treilea rând, fiecare poveste are un început modest. Am fost născut lângo Hollywood, California şi ştiu că marile filme au o poveste care captează atenţia telespectatorilor.

Referitor la cele petrecute lui Chaunchey Hardy, Terrel afirmă că a fost "oribil" deoarece sportivul era tânăr şi deţinea foarte mult potenţial. De asemenea tehnicianul afirmă că îl va cinsti pe Hardy dacă vor aduce "respect jocului de baschet".

Ceea ce i s-a întâmplat lui Chauncey Hardy, după al doilea meci din campionat, a fost oribil. Era aşa de tânăr şi deţinea foarte mult potenţial. A fost iubit de familie, prieteni şi colegi. Pierderea lui va fi simţită mult timp, de acum înainte, în sufletele acelor persoane şi nu este nimic ce putem face pentru ca acea durere să dispară. Ce putem face este să tratăm fiecare zi aşa cum trebuie: să facem ceea ce iubim, să o petrecem alături de persoanele dragi, să tratăm fiecare zi ca o binecuvândare de la Dumnezeu. Putem onora ceea ce Chauncey iubea aşa de mult şi acest lucru este baschetul. O să-l cinstim pe Chauncey dacă vom aduce jocului de baschet acel respect, acea pasiune dedicată acestu sport. Când Giurgiu va juca la voi în oraş să ştiţi că vom lupta pentru iubirea faţă de baschet.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    welcome
    Welcome coach Terell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (02.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!