Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cifrele confruntării dintre U-BT și Voluntari din SuperCupa României

Cifrele confruntării dintre U-BT și Voluntari din SuperCupa României

Miercuri, 22 septembrie, Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit SuperCupa României, disputată între U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari. Formația antrenată de Mihai Silvășan a reușit să se impună cu scorul de 89 la 82, după un joc foarte echilibrat.

Echilibrul dintre cele două adversare s-a văzut la mai multe capitole. Spre exemplu, Cluj și Voluntari au avut același număr de intercepții (6), de pase decisive (22), de mingi pierdute (16) și de jucători în double-digits (4).

De asemenea, diferența a fost mică la numărul punctelor înscrise după recuperare (17-16), la numărul punctelor înscrise după intercepție (13-14) și la numărul punctelor înscrise de rezerve (32-33). Mai mult decât atât, meciul a consemnat 13 schimbări de lider și 8 momente în care tabela a arătat egalitate.

Diferențele mai mari au existat la nivelul procentajelor (2 puncte: 64% - 41%, 3 puncte: 30% - 48%, libere: 74% - 50%), la nivelul recuperărilor (40-30) și la nivelul punctelor marcate în spațiul de trei secunde (50-28).

Dacă ne uităm la prestațiile autohtonilor, aici românii lui CSO Voluntari au jucat cu aproape 22 de minute mai mult decât românii lui U-BT Cluj-Napoca. Totuși, la nivelul punctelor reușite de autohtoni este egalitate, 25-25, Patrick Richard și Vlad Moldoveanu marcând fiecare câte 17 puncte.

Din tabăra ardelenilor s-au mai remarcat Elijah Stewart (22 de puncte, 6 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă, un capac), Andrija Stipanovic (17 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive) și Toni Katic (12 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări, o intercepție).

De partea cealaltă, pe lângă Moldoveanu, cei mai buni jucători ai ilfovenilor au fost: Sarunas Vasiliauskas (17 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări), Malcolm Lee (16 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă) și Toddrick Gotcher (13 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții).

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!