Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Clasamentul Grupei J după două runde din FIBA Europe Cup

Clasamentul Grupei J după două runde din FIBA Europe Cup

Etapa a 2-a din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup a echilibrat lucrurile în Grupa J, din care fac parte CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca, iar acum toate echipele au un bilanț de o victorie și o înfrângere.

CSM CSU Oradea a obținut o victorie prețioasă pe teren propriu în fața israelienilor de la Ironi Ness Ziona. Trupa lui Cristian Achim a dominat categoric prima repriză dar în partea secundă le-a permis oaspeților să revină în meci. Totuși, cu Richard și Markovic în zi de grație, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 86-80.

În celălalt meci al grupei, U BT Cluj-Napoca a cedat la limită pe terenul lui Tsmoki Minsk, scor 78-76. Și aici prima repriză le-a aparținut gazdelor dar echipa clujeană a revenit în partea secundă și a fost aproape de victorie, însă la ultima fază, Patrick Richard a ratat aruncarea de 3 puncte, care putea schimba soarta meciului.

Toate cele patru echipe au 1-1 în clasament. Ironi Ness Ziona și U BT Cluj-Napoca ocupă primele două poziții cu +3 la coșaveraj. CSM CSU Oradea se află pe poziția a trei cu +1 iar Tsmoki Minsk are -7.

Etapa viitoare se va desfășura pe 8 ianuarie 2020, în cadrul căreia se vor disputa următoarele jocuri:

CSM CSU Oradea vs Tsmoki Minsk
Ironi Ness Ziona vs U BT Cluj-Napoca

foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    *
    Noi pierdem, oradea bate si uite asa ne scad sansele la calificare.
    Sau varianta 2 se va ajunge la urmatoarea departajare pentru ca echipele vor fi la egalitate de puncte.
    Noi din pacate, trebuia sa castigam la Minsk. asa vine o infrangere in urmatorul meci si apoi tot mai greu va fi.

    cu 4 ani în urmă (22.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!