Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Alionescu: „Se anunță un meci de travaliu”

Claudiu Alionescu: „Se anunță un meci de travaliu”

CSM Târgu Jiu a început stagiunea 2020/2021 a LNBM cu o înfrângere în compania ultimei campioane a României, CSM CSU Oradea

În ciuda înfrângerii, Claudiu Alionescu, antrenorul principal al gorjenilor și-a felicitat elevii într-o declarație apărută pe site-ul oficial al clubului. 

„În primul rând trebuie să felicităm echipa din Oradea, pentru victorie și jocul prestat astăzi. Asa cum ne așteptăm, Oradea are o echipă solidă, cu un roster care până la urmă a făcut diferența. În ceea ce ne priveşte pe noi, cred că am făcut un joc bun astăzi, mai ales în prima parte, când am avut și prospețime. După pauza, am resimțit lipsa schimbărilor la oamenii de sub panou, unde Oradea a dominat clar duelul recuperărilor. Însă eu vreau să-i felicit pe jucători pentru prestația de astăzi, în special pentru faptul că mulți dintre ei au fost debutanți la nivelul Ligii Naționale.

CSM Târgu Jiu va înfrunta astăzi, 11 decembrie, de la ora 16:00, SCM Timișoară, o echipă cu care a mai jucat un meci oficial în Cupa României

Urmează un nou meci greu, dar în aceleași timp diferit. Întâlnim Timișoara, o echipă cu care ne-am confruntat și în meciul din Cupa României. Se anunță un meci de travaliu, în care va trebui sa ne ridicăm nivelul jocului cel puțin din punct de vedere defensiv. Sper să facem o bună recuperare după meciul cu Oradea și să prestăm din nou un baschet bun, a declarat Alionescu despre duelul cu timișorenii. 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!