Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Clinic pentru antrenori - Giovanni Papini, Rimini (29-31 iulie 2012)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.05.2012

În perioada 29-31 iulie anul curent, în Italia, la Rimini, va avea loc un clinic important pentru antrenori. Evenimentul este intitulat International Clinic Giovanni Papini.

Lectori la acest clinic vor fi Ettore Messina, Xavi Pascual (doi dintre cei mai cunoscuți antrenori din Europa), Steve Robinson, Kevin Boyle și Don Casey (antrenori care activează la nivel universitar la de liceu în Statele Unite ale Americii).

Până în prezent temele abordate nu au fost dezvăluite.

Antrenorii interesați pot să contacteze organizatorii (datele de contact se găsesc pe afișul alăturat).

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    poate trezim frb
    daca e un clinic care merita, frb ar putea sponsoriza si trimite niste antrenori [NU PILE] dintre cei cu rezultate reale dovedite si capacitati de invatare. e o investitie in viitor. daca nu, ar putea invita si organiza chiar frb asa ceva pe segmentele de antrenorat pe care se simte deficit in baschetul romanesc [adica peste tot].

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!