Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Clujenii confirmă indirect suspendarea lui David Lawrence

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.05.2012


Foto: Andor Marton

Sâmbătă seară David Lawrence nu a fost trecut pe foaia oficială de joc în partida pe care echipa sa, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a disputat-o în compania echipei BC Timişoara. Acest lucru a lasat loc de interpretări care se dovedesc a fi adevărate.

Mai citiţi şi:

SURSE. David Lawrence se află în stare de suspendare pentru dopaj

Total Baschet a vorbi cu Mircea Cristescu pe această temă întrebându-l dacă poate confirma faptul că David Lawrence a fost testat pozitiv în urma unui test anti-doping.

Eu nu sunt abilitat să confirm aşa ceva. Singurul organ abilitat este Federaţia Română de Baschet. Eu nu am voie să fac public nimic deoarece există o regulă a confidelităţii şi nu am ce să declar în acest caz. 

Întrebat dacă a fost decizia antrenorului de a nu-l introduce pe teren, preşedintele clujenilor a negat, confirmând astfel indirect cele relatate de Total Baschet în urmă cu câteva săptămâni.

Nu a fost decizia clubului.

Vom reveni cu mai multe detalii pe acest subiect!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!