Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Comisia de Apel a anulat suspendarea în cazul lui Aurelian Gavriloaia

Comisia de Apel a anulat suspendarea în cazul lui Aurelian Gavriloaia

Noi vești bune pentru CSU Sibiu, după ce Rolli Torok a fost „păsuit” de către Comisia de Apel a FRB. Astfel, oficialii federali au decis să anuleze suspendarea primită de Aurelian Gavriloaia și anume patru etape, după ce tânărul baschetbalist al sibienilor a fost trimis acasă în această vară de la lotul U18 al României din motive de disciplină.

Astfel, în minuta Comisiei de Apel a FRB apare cum decizia suspendării a fost înlocuită cu avertisment. VEZI GALERIE FOTO

Aurelian Gavriloaia este unul dintre cei mai importanți jucători U23 din rotația lui CSU Sibiu, alături de Lucas Tohătan și David Engi.

CSU Sibiu va debuta oficial în noul sezon competițional în Supercupa Româniie, acolo unde vor întâlni CSM CSU Oradea.

*foto: facebook

2 comentarii la aceasta stire:
  • Venus :

    Si demisiile?
    Asteptam si demisiile.
    Cineva a promis, iar cineva este necesar sa o faca.
    Inclusiv cei care au luat decizia in acest caz sa mearga la CE fara cel mai bun jucator al generatiei din motive puerile.
    Dupa toate deciziile si contra-deciziile controversate si bulversante, dupa tot acest scandal incredibil, facut impotriva baschetului de catre unii dintre membrii federatiei ar fi cazul ca schimbarea de mentalitate sa isi faca loc si la FRB.
    Iar unii dintre ei chiar ar fi bine sa abandoneze...

    cu 4 ani în urmă (28.09.2019)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      nevoie de curatenie
      Functiile de conducere trebuie ocupate de oameni destepti, scoliti pentru acel domeniu, nu epave fara carte de la Steaua si Dinamo. E timpul sa dispara acesti comunisti pusi in functii doar pentru ca au fost "mari" jucatori.

      cu 4 ani în urmă (28.09.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!