Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

COMUNICAT. Colegiul Municipal de Arbitri din Bucureşti formează arbitrii de baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

Asociaţia Municipală de Baschet Bucureşti (AMBB), prin Colegiul Municipal de Arbitri, organizează cursuri pentru formarea arbitrilor de baschet în cadrul unei şcoli specilizate, promoţia 2012, se arată într-un comunicat trimis, joi, de către AMMB către totalbaschet.

Cursurile vor începe în luna februarie. Potrivit AMBB şi Colegiului Central de Arbitri, la acestea "se va putea înscrie orice cetăţean român cu domiciliul legal stabilit în ţara noastră, care îndeplineşte următoarele condiţii:
- vârsta minimă să fie de 16 ani
- să aibă o sănătate corespunzătoare pentru a practica arbitrajul, neavând contraindicaţii medicale
- a practicat baschetul într-o formă organizată
- să aibă o motivaţie şi aptitudini pentru calitatea unui interviu cu lectorii şcolii de arbitri

Taxa de înscriere este de 100 de lei", se mai arată în comunicat.

Pentru înscrieri şi relaţii suplimentare puteţi contacta Colegiul Central de Arbitri din Bucureşti la următoarele numere de telefon:

Raduly Zoltan 0724805353 ; Grecu Dumitru 0745130064 ; Badea Luca 0722454209 ; Ghizdareanu Vlad 0723244613

5 comentarii la aceasta stire:
  • cca :

    bravo
    ar fi interesant sa stim si cati s-au inscris, eventual cati au promovat, unde se tine cursul, program si asa mai departe. poate exista vreun site sa aflam si noi mai multe. asteptam noi informatii.

    cu 12 ani în urmă (02.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    "Specilizata" sau nu prea
    Cred ca toate echipele de juniori si seniori au fost "patite" cu arbitrajul si din acest motiv imi permit sa fac unele comentarii. Ce inseamna baschet practicat in forma organizata? Scoala, liceu, club de baschet, pana la ce nivel? Deciziile contestate si fizicul afisat pe terenurile de baschet dovedesc ca unii arbitrii, in special de la juniori, s-au intalnit cu baschetul mai mult pe facebook. "Sa aiba motivaţie şi aptitudini pentru calitatea unui interviu ..."? Cred ca inteleg ideea dar ma distreaza modul in care a fost formulata. Nu ajunge motivatia de genul "asa vreau eu" sau trebuie un eseu despre frumusetea jocului de baschet si sacrificiile pe care sunt gata sa le fac pentru a deveni arbitru? Consider ca un jucator de baschet vede altfel jocul decat cineva care se lauda ca a practicat baschetul intr-o forma organizata iar diferenta se vede in actul de arbitraj. Putini sunt cei care au cochetat cu baschetul ca joc dar practica un arbitraj de calitate.

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe machiaveli :

    interesant...
    ar trebuii sa fie avertizati si de pericolele arbitrajului la nivel de juniori si chiar de seniori...vor fi injurati si batjocoriti ca la usa cortului de catre antrenori,jucatori,spectatori...va si cerinta ar trebuii sa aiba stomacul tare daca vor sa ajunga undeva :))

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    E Pericoloso Sporgersi
    Da si ei si-o cauta cu lumanarea. Ce le mai place sa arate faut tehnic. Este dovada suprema a puterii de care dispun la discretie in timpul meciului. Si asa de bine ma distrez la nervi cand il vezi pe arbitrul de 25 de ani cum il invata bascet pe antrenorul de 50, fost jucator de baschet in divizia A.

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Erata
    In loc de bascet se va citi baschet. Restul se citeste cum se poate.

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!