Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Conferința B: Programul celor patru partide din etapa a 16-a

Conferința B: Programul celor patru partide din etapa a 16-a

La mijlocul acestei săptămâni, Federația Română de Baschet a programat o nouă etapă intermediară, antepenultima din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cu trei runde rămase, situația în cele două grupe este foarte echilibrată, mai multe formații având șanse la accederea în Top 10.

Iată cum arată programul conferinței B:

  • CSO Voluntari vs. CSM Constanța – miercuri, 16 ianuarie, ora 18:00, Digisport 4 și Prima Sport 3
  • SCM Timișoara vs. CSA Steaua București – miercuri, 16 ianuarie, ora 18:30
  • CSM Oradea vs. CSM Galați – miercuri, 16 ianuarie, ora 19:45, Digisport 4
  • ABC Laguna București vs. CSM Focșani – joi, 17 ianuarie, ora 17:00, Digisport 3 și Prima Sport 4

Așadar, trei din cele patru meciuri din conferința B vor fi televizate. Echipa care va sta în această rundă este CS Dinamo București.

În acest moment, singura informație certă din această grupă este că CSM Oradea va termina pe prima poziție și că CSM Focșani și ABC Laguna București nu mai au șanse la calificarea în Top 10. În rest, se vor da lupte grele în ultimele trei etape pentru celelalte patru poziții care asigură calificarea mai departe.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Bihor :

    voluntari
    nu reusesc sa imi explic nicicum parcursul atat de slab al voluntariului, raportat la lotul pe care il are. Tin minte ca pe vremea cand juca la cluj, planinic era considerat cel mai bun pivot de la noi, iar acum mai mult sta pe banca decat joaca.
    in ultima perioada pareau ca si-au revenit, cu noi au jucat bine si i-am batut greu, legasera cateva victorii, dar etapa trecuta au reusit sa piarda cu steaua si iarasi au intrat in hora. acum joaca un meci aproape decisiv cu constanta, pe hartie, privind clasamentul, pare un meci echilibrat, dar la ce a aratat constanta in ultimul meci nu-i vad in stare sa puna probleme
    nu sunt deloc un fan al voluntariului ... o echipa fara suporteri (destui din cei care sunt in sala sunt adusi pe sus), cu o sala oribila (doar de pe banca de rezerve si din alea 2 randuri vis-a-vis de banci poti vedea intreg terenul spatiul de joc), avantajata deseori de arbitri ... dar, pentru suspansul competitiei, parca ar fi bine sa mearga mai departe

    cu 1 an în urmă (16.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!