Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Corin Cindrea, preşedinte Gaz Metan: "Sigur vor fi luate anumite măsuri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2011


O decizie în urma greşelii făcute de Ovidiu Teleabă se va lua în cursul zilei de marţi

Greşeala comisă de Ovidiu Teleabă în partida susţinută pe teren propriu cu CSU Ploieşti, când a introdus pe teren cinci jucători străini, nu a rămas fără măsuri în cadrul clubului medieşean.

Conform publicaţiei turnulsfatului.ro, consiliul de administraţie al echipei Gaz Metan se va reuni marţi, 15 noiembrie, pentru a lua o decizie în urma celor petrecute sâmbăta trecută şi pentru a stabili măsurile ce vor fi luate.

„Sigur vor fi luate anumite măsuri. Încă nu știu care vor fi ele, vom discuta și vom decide mâine”, spune Corin Cindrea, președintele echipei Gaz Metan Mediaș, pentru sursa mai sus amintită.

Vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!