Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Dorinţa de revanşă este a tuturor jucătorilor”

Andrea Bererczki

Andrea Bererczki
28.03.2014

Preşedintele târgu-mureşenilor prefaţează partida de pe teren propriu cu CSU Atlasib Sibiu, confruntare care va decide ocupanta locului 3 pe finalul sezonului regulat. Gazdele sunt determinate să facă uitată înfrângerea din tur suferită împotriva sibienilor.

Cu Sibiul este un meci foarte greu, este meciul pentru locul 3, cine pierde va fi pe locul 4. Noi sperăm să ne luăm revanşa după meciul pierdut în ianuarie la Sibiu, cel restant din tur. Sibiul are o echipă bună în acest an, a ajuns să lupte pentru locurile fruntaşe, cu fani şi sponsori foarte buni iar cu atât mai mult vrem să arătăm că meciul pierdut din tur a fost o întâmplare. Dorinţa de revanşă este a tuturor jucătorilor şi celor de lângă echipă.

Partida va avea loc sâmbătă, 29 martie de la ora 20:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    lejer
    Ceva imi spune ca ai nostri nu vor opune rezistenta nici in meciul asta...suntem obisnuiti deja cu jocul la bascalie in deplasare, oricum a fost un sezon peste asteptari, ramanem cu regretul de a fi pierdut niste meciuri intr-un mod penibil, ma refer la meciurile cu Steaua, Cluj, Craiova, Ploiesti si probabil Targu Mures. Adevarata fata a echipei o vom afla doar in PO.

    cu 10 ani în urmă (29.03.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      @frank
      Fi sigur ca asa se va intampla....din pacate...

      cu 10 ani în urmă (29.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!