Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: "Un meci de baschet se termină când toată lumea e plecată din sală"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.03.2014

Foto: Báthori Zsigmond

BC Mureş Târgu Mureş a obţinut o victorie importantă în Sala Sporturilor Horia Demian, acolo unde în actualul sezon stagional numai CSU Ploieşti izbutise să se impună. Graţie unu joc foarte bun înregistrat în sfertul trei, formaţie oaspete a recuperat handicapul de 12 puncte consemnat la pauză, impunându-se în cele din urmă cu scorul de 88-81.

La finalul partidei Cornel Lungu s-a arătat extrem de mulţumit de prestaţia sportivilor pregătiţi de Sekulovic, fiind de părere că discuţia purtată la pauza dintre reprize a avut efect în jocul echipei mureşene.

În primul rând doresc să mulţumesc jucătorilor, au dat dovadă de caracter şi sunt foarte mândru de echipa mea. La pauză antrenorii au avut o discuţie dură cu ei, iar în urma acesteia sportivii au rectificat foarte multe aspecte în repriza secundă, mai ales la capitolul recuperări ofensive şi s-a văzut rezultatul final. Un meci de baschet se termină când toată lumea e plecată din sală, nu la pauză. În concluzie suntem mai buni decât Clujul la baschet.

Preşedintele mureşenilor este de părere că partida s-a decis în sfertul trei, când s-a consemnat revenirea pe tabelă a oaspeţilor.

Sfertul trei l-am câştigat la 16 puncte, în sfertul patru situaţia s-a mai echilibrat, însă eram deja cu victoria asigurată şi nu mai aveam cum să o scăpăm din mână. Felicit Clujul pentru atitudinea din meci, dar sâmbătă seară am fost mai buni decât ei. După ce câştigi nu mai are rost să vorbeşti nimic despre reprogramări şi alte aspecte, când eşti mai bun, eşti mai bun.

Întrebat ce preferinţe are în privinţa locului ocupat la finalul sezonului regulat, respectiv adversarul din prima fază, Cornel Lungu a declarat următoarele:

Obiectivul nostru este de a fi în 1-4 pentru a beneficia de avantajul terenului propriu respectiv de a disputa meciul decisiv acasă. Nu avem preferinţe şi nu ne facem calcule cu ce adversar cădem în primul tur al playoff-ului, vom vedea.

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș FAC :

    Lungu
    nasului...

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    un pic de modestie nu strica niciodata...

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    ...
    ...

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe keszi :

    ...
    Ca si suporter muresean, imi cer scuze fata de toti care se simt jignit de presedintele clubului nostru.

    Din pacate in momentul de fata aceasta este o lovitura mai mare pentru noi (suporteri mureseni). #facepalm

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    ca si muresan
    sunt uimit cum vorbeste dansul, dar in fine e numai parerea lui personala, sper ca la jucatori nu s-a urcat la cap atat ca la presedinte. am avut o senzatie de parca as citi o declaratie de la un presedinte de un club de fotbal din Romania. Nu am fost la meci, dar am auzit ca spectatorii din Cluj au dat dovada de fair play, totul a fost super fain in tribune, si pe parchet a invins echipa mai buna in rest declaratiile astea pot fi uitate...

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    istoria
    Cat timp aspira doar la postul de presedinte, D-ul Lungu dadea lectii de diplomatism si profesionalism la altii. Bineinteles subiectul era D-ul Szalkay. Dar aceste declaratii ironice nu stiu ce rost au, in afara de a strica atmosfera intre gruparile de suporteri. Sper ca cititorii acestui site i-si dau seama ca aceste declaratii sunt ale Dansului personal. Si doar atat.

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Domnul meu, totul tine de gradul de inteligenta si de frustrarile personale! Poate ca majoritatea suporterilor isi dau seama ca sunt doar povestile unui, asa, dar sa sti ca sunt suporteri care nu isi vor da seama si precum sti omul chiar daca este om sufera de instinctul de turma! Oricum precum ulciorul nici aroganta nu ajunge prea departe, noi stim cu ce am plecat la drum si cred ca obiectivul a fost demult atins, sunt curios ce va face el cand isi va rupe gatul! Nu doresc sa pierdeti dar daca o veti face imi voi permite sa fiu ironic pe aici si pe unde pot la adresa lui si nu a echipei sau a suporterilor(pentru echipa si suporteri numai de bine)


      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!