Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: "Vrem relansarea în meciul cu Timişoara"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
17.10.2013

Foto: Kadar Zoltan

Înaintea meciului pe care BC Mureş îl va susţine vineri seara în compania echipei BC Timişoara, Cornel Lungu, preşedintele clubului mureşean a spus într-o conferinţă de presă:

„Am început campionatul ezitant, dar încercăm ca pe parcurs să ajungem la capacitatea maximă, deocamdată nu am ajuns nici la 50%, dar vrem să avem spiritul de echipă de anul trecut. Sunt unii jucători cu probleme fizice, cum ar fi Ciric sau Păltinişanu, iar pe Mitchell îl aşteptăm să intre în ritmul echipei. La antrenamente lucrează foarte bine, în meciuri ne-a ajutat foarte puţin până acum, dar noi mai sperăm, poate tocmai în meciul cu Timişoara şă-şi dea drumul la joc. Vrem relansarea în meciul cu Timişoara.”

Pentru a realiza victoria dorită cu bănăţenii, preşedintele Lungu a lansat un apel către suporteri, ca să fie alături de echipă:

„Aş dori să fac un apel public pentru toţi suporterii baschetului târgumureşean să vină la sală, să susţină echipa, pentru că avem mare nevoie de ajutorul lor.”

Acest ultim apel a fost lansat în condiţiile în care BC Mureş a avut un număr neobişnuit de mic de spectatori în primele două meciuri oficiale de la începutul sezonului, numărul acestora trecând cu puţin peste 1000, după ce în ultimii ani nu au existat meciuri în care numărul spectatorilor să scadă sub 1500.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Apel public,
    D-le Lungu eu va recomand,sa faceti o sedinta prin care sa-i solicitati lui Martinic precum si celorlati jucatori(stiti care sunt) sa prACTICE un joc colectiv.bASCHETUL este un joc de echipa.Desigur este important si aportul publicului,dar mai importanta este prestatia jucatorilor.Sa aveti o zi cu succes1

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    scarba de arbitrii
    Nu vine lumea la meci pentru ca i sa facut scarba de arbitraj.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!