Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cortney Scott: "Trebuie să jucăm pentru că altfel riscăm să ne ieşim din ritm"

Iulian Floca

Iulian Floca
06.02.2012

Cortney Scott a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre amânarea meciului pe care echipa sa, CSU Sibiu, ar fi trebuit să-l dispute la finele săptămânii trecute la Târgu Jiu, respectiv despre situația actuală a grupării de pe Cibin din punct de vedere al stării de spirit.

Ce crezi despre amânarea meciului cu Energia Rovinari? Ajută asta în vreun fel?

Iniţial am fost supărat din cauza amânării acestui meci pentru că voiam să revin cât mai repede pe teren şi să joc. La felul în care se joacă acum, trebuie să jucăm pentru că altfel riscăm să ne ieşim din ritm. Totuşi aveam nevoie de amânarea asta pentru ca jucatorii accidentaţi să se odihnească şi să se vindece complet. Nu trebuie sa uitam ca nu ne-ar fi prins bine nici sa fim iar inzăpeziţi, cum ni s-a întâmplat la Giurgiu.

Te rog spune-mi care este starea ta de spirit acum? Dar a întregii echipe? V-a afectat ultimul meci?

Cred ca după ultimul meci ne concentrăm mai mult şi chiar muncim din greu la antrenament. Suntem supăraţi că am pierdut dar şi conştienţi că nu am arătat adevărata noastră valoare in acel meci.

Sosirea ta la Sibiu este considerată o mişcare inteligentă. Simţi că ajuţi echipa? Este efortul tau apreciat?

Să fiu sincer, deocamdată nu ştiu dacă a fost o mişcare bună. Am simţit că voi ajuta echipa insă rezultatele de până acum nu sunt tocmai îmbucurătoare. Unii consideră că sunt un minus pentru echipă şi asta e departe de ceea ce îmi doresc. Obiectivul meu la întoarcerea in Sibiu era sa accedem in Play-Off şi să câştigăm campionatul, dar până acum nu am reuşit să ajungem pe calea cea mai bună.

Mulţi consideră că echipa nu funcţionează cum ar trebui. Îşi gaseşte fiecare locul?

Cred că nou-veniţii, printre care ma număr şi eu, încă incercăm să ne integrăm. Cu 7 străini, este puţin cam dificil să decizi cine joacă şi cine nu, şi să menţii totodată modul de joc existent aici înainte să venim noi. Important este sa ne adunăm puterile şi sa jucăm ca o echipă.

O să daţi totul în meciul de la Iaşi, sau câştigarea acestui meci o consideri doar o formalitate?

Sunt sigur că o să dăm pe teren tot ce avem mai bun, pentru că dacă îi oferi încrederea necesară unei astfel de echipe s-ar putea să ai parte de o mare surpriză. Meciul anterior împotriva lui Dinamo ne-a arătat ca pot juca foarte bine dacă nu sunt luaţi în serios. Acum, mai mult ca niciodată ne dorim sa câştigam si suntem pregătiti pentru acest meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!