Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova caută o nouă victorie, la Constanța

Costin Marinescu

Costin Marinescu
26.10.2012

Sala Sporturilor Tomis
sâmbătă, 27 octombrie,
ora 17:00
  Fișa meciului  

BC Farul caută prima victorie a sezonului în meciul din etapa a V-a, contra celor de la SCM Craiova.

Constanțenii sunt, alături de Dinamo și Miercurea Ciuc, singurele echipe din LNBM, care nu au câștigat niciun meci.  Spre deosebire de bucureșteni, echipa antrenată de Costel Cernat are un meci mai mult disputat, la jumătatea săptămânii acesteia jucând partida din etapa a 11-a, cu BCM U Pitești. Argeșenii s-au impus cu 96 – 74.

De partea cealaltă, Craiova are o linie de clasament compusă din 3 victorii și o singură înfrângere. Echipa din Bănie a învins Timba Timișoara, Dinamo București și mult mai titrata BCM U Pitești, dar a pierdut la Giurgiu.  Ultimul meci disputat de olteni în LNBM a fost cel cu Dinamo, câștigat lejer cu 93 – 65.

Meciul de sâmbătă nu va fi primul duel oficial al acestui sezon dintre cele două echipe. Farul și Craiova s-au întâlnit și în Cupa României, în grupa de la Mediaș. Craiova s-a impus atunci cu 80 – 58, la capătul unui meci în care a dominat zona de 3 secunde. Elevii lui Andelko Mandic au marcat 60% dintre aruncările de două puncte și au recuperat 40 de mingi, față de cele 28 ale adversarilor.

Partida din cadrul sezonului regulat va avea loc sâmbătă, în Sala Tomis (Flămânda), de la ora 17:00.

Meciul va fi arbitrat dintr-o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Marius Epure, iar observator a fost desemnat Ioan Constantin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Nu se joaca la Flamanda
    Cred ca informatia e gresita. Se joaca la Sala Sporturilor, asa apare si pe site-ul FRB.

    cu 11 ani în urmă (27.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!