Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristi Achim continuă la Oradea

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.07.2015

CSM-U Oradea și-a stabilit staff-ul tehnic pentru sezonul viitor al Ligii Naționale de Baschet masculin. Orădenii merg pe aceeași echipă ca și în sezonul trecut.

Pentru al 6-lea sezon consecutiv Cristi Achim va sta pe banca tehnică din postura de antrenor principal. Vâlceanul, în vârstă de 45 de ani, a preluat echipa orădeană în luna noiembrie a anului 2009, din etapa a 9-a în sezonul regulat.

Achim va fi ajutat de către sârbul Milan Mitrovic, cel care a fost și în precedenta stagiune asistentul antrenorului român. Fost secretar al Asociației antrenorilor de baschet din Serbia, acesta se va ocupa de scouting și va avea sarcini trasate de către antrenorul principal la antrenamentele echipei.

Preparatorul fizic al echipei bihorene va fi pentru al patrulea sezon tot Igor Ranisavljev.

Medicul Alin Iova va continua să se ocupe de problemele medicale, sportive și de sănătate ale componenților CSM-U Oradea. Acesta a început colaborarea cu CSM-U Oradea în cursul sezonului 2014/15.

De asemenea, Cristian Dan, fizioterapeutul roș-albaștrilor, rămâne o piesă de maximă importanță și în sezonul următor din Liga Națională.

În perioada următoare orădenii își vor definitive și lotul de jucători cu care va abode noul campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!