Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „A fost un sezon horror”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.04.2015

Cristian Achim, antrenorul lui CSM-U Oradea, a vorbit la conferința de presă despre seria de playoff pierdută cu 3-0 în fața Stelei CSM București. Vicecampioana a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 91-86. Tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea nu s-a grăbit să tragă concluziile în special datorită faptului că în acest sezon a fost privat de aportul a multor jucători din cauze medicale.

„În primul rând, felicitări pentru Steaua, a fost echipa mai bună în cele trei jocuri chiar dacă am încercat să luptăm cu ei de la egal la egal și eu zic că am reușit în cele mai multe momente acest lucru. Ceea ce ni s-a întâmplat și cum am terminat sezonul din punct de vedere al ghinionului este ceva care pe mine mă lasă fără nici un fel de explicație. Să pregătim toate meciurile de la București cu Nuhanovic și el să se accidenteze la ultimul antrenament, după ce toată tactică și trei săptămâni lucrasem într-un anume fel... să fim nevoiți să ajustăm totul într-o singură zi, mi se pare dureros. Pentru noi este dificil de tras concluzii, eu personal nu m-aș hazarda pentru că nu avem cum să tragem aceste concluzii din moment ce noi ne aflăm cu altă echipă decât ceea pe care am gândit-o. A fost un sezon horror și vrea să-l dau uitării cât mai repede posibil din acest punct de vedere.

Aș dori să scot în evidență, totuși, dorința cu care acești băieți au jucat și prin care au încercat cu toate puterile lor să depășească problemele pe care le-am avut. Realment,e în cele trei meciuri, au depus un efort ieșit din comun. Sunt foarte mândru din acest punct de vedere, dar repet, pentru mine a fost un sezon horror și nu aș dori să niciunui antrenor să aibă nici măcar un sfert din ce ni s-a întâmplat nouă pentru că este înfiorător.”

Întrebat despre modulul de joc din finalul meciului, cu Subotic pe poziția 4 și Krapic pe poziția 5, Cristian Achim a explicat această decizie:

„Noi am avut practic pe Pantic jucător pentru poziția cinci. L-am avut pe Țibârnă, dar nu știam ce poate să facă sau să nu facă. Din păcate și el și Dani Popescu au revenit fix în playoff, adică meciurile fix în meciurile în care nu este loc de niciun de fel de experimente. Noi ne-am trezit în fața unei situații foarte dificile. Ce facem la primul meci? Îi băgam pe Dani Popescu și Bogdan Țibârnă să joace? După 4 respectiv 5 luni? Situația era foarte dificilă pentru că poți să bagi, dar sigur nu au cum să fie într-o formă sportivă foarte bună sau poți să nu-i bagi și nici nu-i câștigi.

În ceea ce privește meciul de astăzi, eu nu știu pe ce să mă bazez din partea lui Bogdan. El, săracul, a muncit și a dat tot, astfel încât era evident că următoarea mea opțiune este Krapic chiar dacă nu este poziția cinci. Subotic a jucat ultimele 8 meciuri pe poziția 4. Avem o mare problemă din cauza acestor accidentări. Avem foarte puțini jucători creativi și foarte puțini jucători atletici. Practic aș putea spune că primele două meciuri de la București le-am pierdut din cauza acestei lipse de atleticism în echipă. Vă aduc aminte, în meciul doi am avut procentaje mai bune la toate capitolele, doar că adversarii au avut nouă recuperări ofensive în plus ceea ce le-a fost îndeajuns să ne bată la două puncte.

Este dureros să pierzi în felul ăsta, dar și astăzi am avut din nou procentaje mai bune la toate capitolele. Această este lipsă a noastră de coeziune. De exemplu când intră Țibârnă se schimbă automat toate unghiurile de a face blocaje, cu care Markovic sau Dillon nu mai sunt obișnuiți. Este foarte, foarte dificil.”

În final, Cristian Achim a dorit să-și felicite jucătorii pentru dăruirea de pe parchet. Antrenorul formației bihorene consideră că dacă Nuhanovic ar fi evoluat la București, CSM-U Oradea se întorcea de acolo cu cel puțin o victorie:

„Aș vrea să punctez încă o dată dăruirea de care au dat dovadă jucătorii. Sper că toată lumea a observat lucrul acesta. În vestiar plângeau cu toții, dar așa e în sport. Eu sunt bucuros că am putut să-i antrenez chiar dacă parțial, căci la noi au fost mai mult antrenamente parțiale decât antrenamente.

Sunt convins că dacă Nuhanovic juca, câștigam un meci la București. Acestea sunt doar discuții, niște supoziții care nici nu au rost, dar este convingerea mea fermă pentru că Nuhanovic este un jucător foarte util. Are o latură atletică care nouă ne lipsește și începusem să funcționăm extrem de bine cu el.”

21 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    MAI bine taceai,
    este Salih, jucator de baza mai povestitorule,cate minute pe meci are jucate el, in afara de momentul accidentarii lui Pantic?:De ce in afara de Dillon(care merita din plin respectul in primu cinci)nu dai sanse si altor jucatori?" de ce ai in cap niste scheme fixe ,si daca un jucator iese nu stii ce sa mai faci?De ce atunci cand ai vazut ca Tabarna este determinat nu l-ai lasat sa joace, si la scos lasandu-l pe pantic,pe kRAPIC.(pe care tot tu cu schemele si strategiile tale l-ai scos din ritm si din echipa,asa cum ai facut si cu lupusavei ca sa te razbuni pe el stii tu motivele)?! De ce a jucat markovic.atat de penibil cu 10 to si tu il tii in teren -si te vaiti de accidentari?!In viziunea ta lupusavei nu ne putea sjuta,ne-a ajutat de atatea ori?1-iti spun eu de ce-pentru ca esti un personaj,lipsit de verticalitate,esti rigid,razbunator si iti place sa fii pupat in f.... ceea ce markovic o face cu prisosinta in fata ta,in spate nu ai vrea sa stii"De ce Dani Popescu cum a dat un cos,si-aui vazut ca se misca bine, l-ai bagat imediat pe Vlahovic, ca nu cumva sa-si dea punctele. Da te cred ca unii jucatori plangeau in vestiar,probabil cei care au dovedit a fi neputinciosi,cei ca Dillon,Vuja,Bogdan,Krapic si inca 1-2 nu aveau de ce plange ca au dat totul in fiecare meci.Daca respecti Oradea si oamenii care te-au sustinut ani de zile, ar fi normal sa-ti recunosti neputinta,sau cum spui tu 'ghinioanele" care te urmaresc,si sa te mai gandesti ce ai de facut pe viitor ca sa scapi de ele.Vacanta placuta,si sa te intorci cu alta mentalitate,daca vrei intradevar sa faci performanta aici, sau daca conducerea clubului,se incapataneaza sa-ti mai dea o sansa,Nimanui din istoria clubului nu i sa acordat atata credit cat tie,nici unui,alt antrenor, sau jucator, oricate lucruri bune a facut pentru club.

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Dorinta,
    baietilor a existat ,cu siguranta, orice jucator care intra in teren vrea sa joace si sa castige, dar nu este suficient, nu a existat coordonare tehnica,SI DECIZII BUNE, parerea mea.In momentele cheie tu te consulsti disperat cu asistentul,care nu ti-ar da solutii bune nici daca le-ar avea?! SI STII de ce pentru ca oricum nu-l asculti, tu intrebi numai asa,ca in conditie de victorie sa te impaunezi si de esec sa dai vina pe cineva.

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    bai suporter oradean
    Ce istorie a clubului? Cand am mai avut bachet de calitate inaintea lui Achim? Ma refer la ultimii ani de cand ne aratam fata in Europa!
    La un sezon prost și alte 5 bune ar fi elegant sa il dam afara pe usa din dos,nu?
    Mai bine culca-te si trezește-te dimineață cu vreo pasiune pentru fotbal,baschetul lasa-l pentru cei mari.

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Europa
    Sa nu exageram cu Europa....

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    justplay.
    Scuza-ma ca am indraznit sa-mi exprim parerea,m-am trezit,am ascutat starea vremii, si sa anuntat ca la Oradea nu va mai ploua ,daca pleaca Magicianul..))).Sa nu cumva sa-l dea afara ,sa ne bucuram de el si asa zisele lui ghinioane si la anul.SI asa pentru tine iti spun ca a existat Csm Oradea si inainte de Achim si va exista indiferent de cine va mai pleca de la acest Club.Hai CSM U Oradea!

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe daniel234 :

    Demisia
    Parerea multor suporteri ai echipei CSM Oradea este ca domnul Achim ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea bancii tehnice. In meciul trei cu Steaua Bucuresti multe voci din sala ii strigau demisia "Vrajitorului", dar se pare ca acesta nu are acel strop de demnitate pentru asi prezenta demisia. Doresc sa il intreb pe "Marele Vrajitor" cand in vreodata in interviurile dansului si a alocat si el o particica de vina? Tot timpul sunt de vina accidentarile, lotul subtire etc. Cu ce e mai valoros lotul Stelei?Va spun eu domnule antrenor : CU NIMIC. Ati avut inaintea celor trei meciuri sapte jucatori straini printre care jucatori care au castigat campionatul cu ASESoftul cu un an inainte si aici vreau sa vorbesc doar de Krapic, jucator exemplar la ASESOFT, dar pe care l-ati transformat in jucator de pluton prin tacticile dumneavoastra. Mai vreau sa va intreb ce s-a intamplat cu Lupusavei? De ce el nu mai joaca nici macar un minut in meciuri? In meciul trei chiar aveam nevoie de el, dar incapatanarea si orgoliul prostesc al dumneavoastra e prea mare pentru a trece peste orice in legatura cu acest jucator. As dori ca o data in viata sa ajungeti antrenorul secund al lui Silviu, iar acesta sa isi bata joc de dumneavoastra asa cum o faceti d-voastra acum cu el. Sunt foarte multe de spus, dar as dori sa ma opresc aici deocamdata. Va multumim pentru tot ce ati facut la Oradea, dar acum e cazul sa ne strangem mana si sa ne despartim, asta daca mai aveti un strop de coloana vertebrala.

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    dANIEL
    Nu astepta demisia,ca o astepti in zadar,ca multi altii de altfel,asa cum bine ai spus acest om este in stare sa se tarasca,numai sa ramana antrenor la noi,in alta parte,cluj,sibiu, mures( si-a acolo si-a dat seama d-l lungu ca Seculovik trebuie sa plece,si-a calcat pe suflet si la expediat) timisoara etc era plecat de multa vreme,era uitat.cONDUCEREA clubului va trebui sa-l destituie daca va dori,altfel la anul pe langa umilintele la care il supune pe Lupu,vor mai urma si alti jucatori romani,potr sa jur.Asa cum spui sper ca macar o data in viata asta sa suporte si el umilinta ii urez cu tot sufletul acest lucru acest inchipuit vrajitor.

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    un sezon nereusit = demisie?
    Salutare. Cu siguranta oricine are dreptul la opinie si la exprimarea acesteia, in limitele bunului simt as adauga. E clar ca in acest moment parerile sunt impartite la Oradea referitor la continuitatea lui Achim pe banca. Ceea ce ma pune pe ganduri este cum de dupa 4 sezoane in continua crestere, acum avand unul nereusit, ne gandim imediat la demisie.

    Cred ca aceasta decizie nu sta in mainile unei singure persoane, fie Achim, Sere sau Birta. O abordare corecta din punctul meu de vedere este ca ei, sau si altii implicati (reprezentanti ai sponsorilor de exemplu) ar trebui sa se puna laolalta si sa decida bazat pe fapte, nu pe sentimente. Sigur, noi suporterii, suntem cei mai emotionali in acest proces, si e normal sa fie asa caci noi suntem "consumatorii" acestui spectacol sportiv. Cred insa, ca fost sportiv de performanta, ca infrangerea face parte din joc. Intrebarea este: daca la fiecare infrangere schimbam radical sistemul, ce se intampla pe termen lung?

    Apoi mai este un aspect: care ar fi alternativa? Daca nu Achim, cine? Cat costa? S-ar ridica oare un nou antrenor la pretentiile deja foarte elevate a suporterilor oradeni? Aici sunt exemple pozitive si negative. Exemplul pozitiv este Energia, care cu un nou antrenor a facut minuni in acest sezon, iar exemplul negativ ar fi Craiova, care a platit tribut schimbarilor multiple din ultimile sezoane, culminand cu necalificare in play off anul acesta.

    In concluzie, nu cred ca Achim trebuie sa isi dea demisia, chiar nu cred ca are de ce. Echipa de conducere insa are responsabilitatea sa analizeze la rece acest sezon, ce trebuie imbunatatit in sezonul care urmeaza, si daca Achim este sau nu capabil sa implementeze aceste imbunatatiri.

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Legea lui Murphy
      Poate ca dupa 4 sezoane de crestere si-a atins limita de competenta.....

      cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    crestere si descrestere
    acesta este ciclul vietii,legile nescrise,daca urci un munte il si cobori nu ramai mereu in varf,flux si reflux,iarna -vara,intuneric-lumina,si exemplele pot continua,sigur nu depinde de mine ce va fi la echipa aceasta,dar mai stiu ca ,din inflexibilitate,aroganta si orgolii,nu se naste creativitate,iar la baschet dupa umila mea parere este nevoie sa fii creativ,sa te adaptezi momentului si conditiilor,mai stiu din scurta mea experienta de viata,pesimismul si frica nu fac casa buna cu sportul,etc.. si poate cum spune un moldovean,si-a atins limita, a facut lucruri bune aici,cat a putut,acum nu mai poate,toti avem in viata un punct din acesta de descrestere, nu-i nimic rau in asta,.dar cand vezi ca nu mai poti,faci pauza.Multumiri pentru ce a facut, dar ce ar fi ca toti jucatorii care au fost aici si au contribuit la succesul echipei,sa ramana la echipa indiferent de ce aport isi mai aduce sau nu?!Sau regula de a renunta la cineva, se aplica doar la jucatori nu si la staful tehnic?! Daca nu ar fi jucatorii care sa fie tapi ispasitori cand echipa pierde(nu l-am auzit vreodata in acesti ani sa recunoasca ca a gresit undeva el,-intotdeauna cineva a fost de vina,el NU)PE cine s-ar da vina? Stiu ca esti partener si la bine si mai ales la rau,nu cauti sa arunci pisica in gradina altuia,sa iesi tu basma curata,sa cauti scuze....Tomy, nu vreau sa te supar,esti un om cu bun simt, dar asta cred eu akum,Si ORICUM DECIILE FINALE SE IAU DE CATRE CEI COMPETENTI,nu de mine....

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      corect
      Corect si cu bun simt, fara sa jigneasca pe nimeni !!!

      cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    schimbari
    anul acesta la Rovinari,Mures, au dat roade chiar au fost inspirate,cat despre craiova,aia nu a fost schimbare a fost o reintoarcere a antrenorului de anul trecut , se pune dupa parerea mea la mentinerea continuitatii cu un antrenor care nu a demonstrat.

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    Achim antrenor foarte bun
    Pentru mine Achim este un antrenor foarte placut! Daca Sapera ne va parasi pentru Dinamo mi-ar placea sa il vad la Pitesti (de mana cu Dani,Bogdan si Dillon daca se poate).
    La ce accidentari a avut parte ma mir ca a ajuns totusi in Play-Off! La Energia s-a vazut antrenorul dar si continuitatea grupului de anul trecut+ Darby&Troupe, iar la Mures nu a fost mare merit a antrenorului cat valoarea lui Dykes,Adamovic si Gajovic-jucatori cu mare experienta veniti pe traseu!

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Achim
      Exemplele date cu Rovinari si Mures nu sunt concludente. Nu contest valoarea antrenorilor dar trebuie luata in calcul si componenta loturilor. Atat Muresul cat si Energia au avut bugete foarte mari. In afara lor si a Ploiestiului nu stiu cine isi putea permite sa-l aduca atat pe Dykes cat si pe Adamovici, sau sa-ti poti permite lotul Energiei.
      Referitor la Lupu, acesta a fost adus pt ca era ieftin si aveam nevoie de jucatori pt a se putea face antrenamentele in efectiv complet. Lupu nu are de ca sa se supere, a fost adus din liga inferioara, nu putea emite pretentii. Cand l-a adus Achim multi l-au criticat pt asta, acum il critica ca nu l-a jucat suficient desi nu i s-a promis acest lucru. A fost adus pt antrenament, acelasi motiv pt care sunt tinuti Hora si Pop de atata timp.

      cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Mai Soso,
    tu esti ruda cu Achim? Nu am nimic impotriva,dar vreau sa-ti spun urmatoarele"1.Lupu a jucat in liga 1 o luna, si asta pentru ca asa se mai intampla in viata, in rest a jucat la echipe de top in lnb, daca imi aduc aminte era cel mai bun aruncator de 3 puncte de la noi si cu ajutorul lui a fost primul an cand am fost in primele 3 echipe.(ceri sa ramana achim pe viata la oradea de parca ar juca el nu jucatorii-cand e vb de jucatori se poate sterge pe joc cu ei).2.lUPU NU stiu daca se supara sau nu era o constatare a mea ,pentru ca este un jucator cu mult bun simt; 3 NU ACHIM LA ADUS, NU LA VRUT LA ECHIPA LA ADUS D-L SERBAN SERE, asta stiu sigur4.dIN 8 MECIURI JUCATE IN ACEST CAMPIONAT CU SILVIU IN TEREN SAU CASTIGAT 5:SI exemplele pot continua.iN AFARA DE tine si inca 2-3 experti nu la criticat nimeni pe lupu.Si din bun simti lasandu-l pe lupu la o parte,nici pasca nu a jucat ani de zile,Dar nU ASTA VREAU SA SPUN.VREAU SA TE INTREB, CE FEWL DE OM ESTI TU CARE CRITICI COMPONENTA LOTULUI CSM? cUM CREZI TU CA SE SIMT BAIETII CITIND DESPRE CE LOTURI GROZAVE AU CELELALTE ECHIPE PE CAND LA NOI ...Si da ca sa te oftici I sa promis ca va juca... si eu stiu si din ce motive nu joaca dar nu vreau sa spun
    Cu asta am incheiat subiectul LUPU(SI NU NUMAI EU AM SPUS CA DE CE NU JOACA,ERAM IN SALA LA ULTIMUL MECI, SI CAND A SALUTAT ACHIM GALERIA, A FOST INTREBAT DE CE NU A JUCAT LUPU, NIMENI NU A SARIT IN APARAREA LUI SA ZICA ce mare antrenor este si sa nu-l jigneasca nimeni.Tineti-l pe Achim cat vreti voi,cu vaicarerile ,si iresponsabilitatile lui cu tot.Salutare

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      1.LUPU TAU A JUCAT LA ECHIPE DE TOP IN SPECIAL DIN POSTURA DE REZERVA.
      2.LUPU NU A FOST NICIODATA CEL MAI BUN ARUNCATOR, INCLUSIV PE VREMEA CAND ERA TANAR ERAU ALTII MULT MAI BUNI DECAT EL(VEZI DUMITRESCU, MARJANOVIC, KRASIC PUTIN MAI TARZIU). EU IL STIU DE PE VREMEA ROMPETROL SI NU A IMPRESIONAT NICIODATA...A FOST UTIL UNEORI SI ATAT.

      Cat despre Oradea, asta e adevarul, a avut un lot de rahat, ce putea sa zica Achim. Pai Krapic e jucator de pozitie 4 in care sa ai baza? A jucat si el un pic pe la Pitesti si cam atat.

      cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      expert
      Nu am spus niciodată ca sunt expert sau mare cunoscător de baschet. Sunt doar un suporter. Tot ce am spus am specificat ca este o părere personala și atât. Nu cunosc atât de multe de la "sursa" ca tine așa ca îmi pot expune doar părerile personale. Nu am nimic cu Lupu dar din păcate nu mai este jucătorul de acum 2 ani.
      Nu am criticat niciodată lotul CSM ba dimpotriva l-am lăudat tot timpul. Susțin în continuare întreaga echipă și conducerea ei. E dreptul meu și nu inteleg de ce nu nu este respectat. Eu respect părerea și opinia fiecăruia, doar atacurile gratuite nu le agreez.
      Nu m-a interesat niciodată cum se face echipa eu apreciez spectacolul. Nu încerc sa dau lecții nimănui cu atât mai puțin celor din conducerea echipei.
      Si nu, nu sunt ruda cu Achim sau cu altcineva din apropierea echipei, nu m-a interesat niciodată sa aflu informații din interior deși as putea foarte ușor.
      Cam atât.

      cu 9 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ... the saga continues :)
    Salutare... ma bucura mult calitatea discutiei, de asemenea multumesc tuturor ca ne sustinem punctele de vedere fara sa ne atacam unii pe altii.

    Nu stiu daca Achim si-a atins limita sau nu, insa stiu ca pretentiile noastre ca suporteri au crescut exponential in ultimii doi ani si poate nivelul echipei a crescut mai lent decat asteptarile noastre. Anul acesta chiar a regresat. Ceea ce sustin eu este ca cei care sunt acolo si se pricep, sunt repsonsabili de o analiza serioasa, ei fiind in masura sa spuna daca Achim si-a atins limita sau nu. Si daca si-a atins-o, ok decizia va fi sa il inlocuim daca vom avea o alternativa mai buna si pe care putem sa ne-o permitem; respectiv daca vor decide sa ii mai dea ragaz un an si o echipa competitiva, ok si sa vedem care va fi performanta. Noi fiind suporteri normal ca ne dorim tot ce e mai bun pentru echipa si s-ar putea ca acest "cel mai bun" sa fie altceva sau altcineva pentru fiecare dintre noi.

    Tzotzilono... sper sa ramana Sapera la Pitesti caci a facut o treaba foarte buna si e foarte apreciat la BCA. Insa relativ la jucatori, Bogdan are deja contract pentru sezonul urmator cu CSM, Dani cu siguranta va semna si el, iar Dillon dupa cum a jucat sezonul trecut toti ne-am mirat cum de am reusit sa il tinem, iar cum a jucat anul acesta, carand echipa in spate practic tot sezonul, cred ca o sa aiba oferte de la nivel de echipe de Euro Cup. Nu stiu daca si-l va putea permite cineva pe Danny din LNBM sezonul viitor. Noi sigur nu :(

    cu 9 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe daniel234 :

    Achim - Demisia
    Nu pot sa nu intervin din nou cand vad ca unii suporteri nu isi dau seama despre limitele antrenorului nostru si pentru asta as dori sa va aduc aminte urmatoarele: inca de la inceputul sezonului "Vrajitorul" si a dorit un pivot american, pe Gary McGhee care nu a aratat nimic. Cine a fost vinovat pentru acel transfer ratat cand se puteau aduce pivoti mult mai valorosi?!!? I-a avut in lot pe Ante Krapic , Aleksandar Vlahovic , jucatori care au castigat Campionatul Romaniei in postura de titulari la Asesoft. Daniel Dillon, unul dintre cei mai buni jucatori ai campionatului , Subotic jucator care a jucat in Euroliga , Pantic, Nuhanovici si Tibirna , care inscria peste 30 de puncte pe meci pe cand juca la Otopeni, Markovic si Lupusavei , dai dintre cei mai buni aruncatori ai campionatului. Nu mai vorbesc despre accidentati, doresc doar sa intreb cu ce era mai valoros lotul Stelei, care se bazeaza doar pe patru jucatori valorosi??? Prin urmare unde e problema domnule antrenor? Din pacate eu cred ca problema e la dumneavoastra. Va multumim pentru tot ce ati facut pentru clubul nostru, dar mai mult nu puteti si pentru ca suporterii oradeni isi doresc mai mult, ar trebui sa ne strangem mana si sa asteptam un antrenor care sa duca echipa acolo unde ne dorim.

    cu 9 ani în urmă (21.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    FREE62,
    nU am spus ca LUPU ar trebui sa joace titular,am spus doar ca,este util echipei si era bine sa-la bage cateva minute pentru ajutorul baietilor.Si lupu a fost titular si la oradea acum 2-3 ani si anul aceasta a fost titular la oradea in meciul cu asesoft care sa castigat si cu ajutorul lui.Deci nu mai sari la gatul lui de cate ori spune cineva o vorba buna despre e.EU AM cautat articole despre el si m-am documentat,si la COnstanta cu Dragan antrenor a fost titular,si nu mai stiu acum sa-ti spun oricum a trecut...Si tu ai avut in viata perioadele tale de glorie,si cele de declin si acum ce sa faci daca s-au terminat iti versi naduful pe lupu...succes.Si pt linistea ta,nu am vrut sa scot in evidenta meritele lui lupu,am vrut sa scot in evidenta nedreptatile facute de achim, vezi Bogdan ,Dani Pasca,si alti jucatori romani care freaca banca si nu au sanse decat1.111%.Pe pariu ca si Vlad va avea aceiasi soarta daca ramane la oradea,va juca maxim 5 min pe meci.Plus ca in opinia mea Achim a spus la oradea tot ce se putea spune,sper sa nu suferi foarte tare cand va pleca..Zi buna sa ai si mai fa-ti curatenie in gradina.

    cu 9 ani în urmă (21.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Si INCA
    CEVA, MARJANOVIC SI KRASIC, NU SUNT JUCATORI ROMANI CAT DESPRE TUDOR JOS PALARIA LA FEL SI PENTRU SILVASAN.

    cu 9 ani în urmă (21.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!