Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim:„ Am vrut să aflăm unde suntem şi ce facem împotriva unor jucători buni”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2015

Cristian Achim, antrenorul lui CSM-U Oradea, a vorbit la conferința de presă ulterioară meciului pe care echipa sa l-a câștigat cu scorul de 85-76 pe terenul lui BC Mureș. Tehnicianul bihorean spune că această partidă a fost un test pentru echipa și că victoria a fost una meritată. Cristian Achim a avut ceva emoții în timpul partidei, când formația mureșeană a revenit de la un deficit de 16 puncte:

„Pentru noi acest meci a constituit o piatră de încercare împotriva unei echipe puternice, BC Mureş. Am vrut să aflăm unde suntem şi ce facem împotriva unor jucători buni, ai unei săli extraordinare. Jucătorii din Târgu Mureş mi-au confirmat temerile, faptul că au revenit de la -16 puncte. M-am temut de lucrul acesta. Ivan Ivanovic este un jucător extraordinar. Cred că am meritat până la urmă victoria. Primul sfert a decis totul. Totuşi suntem o echipă cu mulţi oameni noi, aşa că mai avem nevoie de timp pentru a deveni o echipă adevărată.”

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!