Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Diferenţa a făcut-o apărarea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

În cadrul etapei a 8-a a Diviziei A masculine de baschet CSM Oradea s-a întors de la Giurgiu cu o victorie clară, scor 80-59, în faţa grupării de la malul Dunării. Pentru gazde a fost cea de a 5-a înfrângere consecutivă în timp ce orădenii au adunat 6 victorii în şase partide disputate.

La finalul jocului site-ul nostru a luat legătura cu tehnicianul formaţiei învingătoare care s-a arătat bucuros pentru victoria înregistrate fiind de părere că echipa a făcut un joc forte bun, probabil cel mai bun din acest sezon.

Mă bucur pentru victorie, am făcut un joc foarte bun, probabil unul dintre cele mai bine din sezonul acesta, în special în deplasare. Felicit jucătorii pentru că ce am discutat s-a pus în aplicare şi din această cauză ne-am făcut meciul mai uşor. Toţi au jucat foarte bine, foarte atent, sunt bucuros pentru că Giurgiu nu este o echipă slabă.

Întrebat ce crede că a făcut diferenţa, Achim afirmă că apărarea a fost cheia succesului.

Diferenţa a făcut-o apărarea. Am primit 33 de puncte în primele 2 sferturi, ceea ce e foarte bine, pentru ca în a 2-a repriză am primit 26. Ceea ce e drept noi am avut şi o rotaţie mult mai mare decât adversarii şi acest lucru s-a simţit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!