Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Din când în când e bine să mai și pierdem”

Paul Olar

Paul Olar
18.09.2014

CSM-U Oradea a repurtat un eșec în duelul amical cu Balkan Botevgrad. Bulgarii s-au impus cu scorul de 59-51, însă Cristian Achim vede partea pozitivă a lucrurilor.

Tehnicianul consideră că elevii săi pot învăța din această înfrângere pentru a progresa în vederea stagiunii ce stă să înceapă.

“Din când în când e bine să mai și pierdem, așa cum este cazul de față. Ne-au ajutat foarte mult meciurile de pregătire disputate până în prezent, inclusiv acesta. Să sperăm că până la ora primului meci oficial vom reuși să punem lucrurile la punct. Din păcate avem și niște probleme de sănătate, acesta fiind un lucru care nu depinde prea mult de noi.

Urmează un ultim meci de pregătire, la Târgu-Mureș. Ne așteptăm la nimic mai mult decât la un simplu meci de pregătire. Rămâne de văzut în ce componență vom merge acolo.“ A declarat antrenorul, potrivit csmoradea.ro

Referitor la indisponibilitățile din lot, Achim a precizat următoarele:

“Nu îmi e foarte clar care e situația lui Subotic, chiar dacă nu este nimic grav în ceea ce îl privește. Este limpede că au contat absențele lui Subotic și Guțoaia, cum de altfel a contat și obosoala acumulată de jucători în seria de partide disputate în ultima perioadă. Meciurile din presezon sunt foarte importante pentru pregătirea echipei și pentru tras concluzii cu privire despre jocul echipei, despre lucrurile pe care le avem de pus la punct.” Au fost cuvintele tehnicianului, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!